26.05.2024
Телеканал NTD

Три серця за 10 днів: банк органів у КНР викликає занепокоєння

Три серця за 10 днів: банк органів у КНР викликає занепокоєння

Три серця за 10 днів. Китаянці, якій потрібно було пересадити серце, орган знайшли неймовірно швидко. З..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Три серця за 10 днів. Китаянці, якій потрібно було пересадити серце, орган знайшли неймовірно швидко. З трьох підійшов лише один. Операцію провели в Ухані. Сунь Лінлін ― 24 роки. Вона жила в Японії. Дівчина страждала від рідкісного аутоімунного захворювання.

Посольство Китаю в Японії вже назвало операцію демонстрацією китайсько-японської дружби й співпраці.

Однак система добровільного донорства органів у Китаї не розвинена, а тому експерти шукають відповідь на запитання: як лікарня змогла так швидко знайти для Сунь одразу три серця.

[Норіморі Норума, представник організації «Зупинити медичний геноцид»]:
«Щодо цієї операції, то хто пожертвував ці органи? Цього ніхто не каже».

У червні 2019 року незалежний трибунал у Лондоні дійшов висновку, що китайська влада використовує органи в’язнів сумління. Здебільшого прихильників Фалуньгун. Людей, які займаються цією духовно-оздоровчою практикою, комуністичний режим репресує ось уже понад 20 років.

Нещодавно Всесвітня організація розслідування злочинів щодо Фалуньгун провела ще одне розслідування. Під час нього лікар, який працює у військовому госпіталі, зізнався, що вони беруть високоякісні органи в ще живих молодих людей. Він також запропонував співробітникові організації, що назвався родичем пацієнтки, якій потрібна трансплантація, можливість побачити донора органів.

Торік китайські державні ЗМІ повідомляли, що Ухань посідає провідні позиції у сфері трансплантології. Деякі лікарні проводять операції з пересадження органів щодня.
Коротке посилання на цю сторінку:

Три серця за 10 днів: банк органів у КНР викликає занепокоєнняУ Гонконгу оприлюднили жорсткішу версію закону про нацбезпекуВибух у ресторані в Китаї: є загиблий та постраждаліТибетці звинуватили Китай у шпигунстві за тибетською діаспороюАмериканський штат Аризона розглядає законопроєкт проти насильницького вирізання органів у КитаїТайвань відігнав катер берегової охорони КНР від своїх островів ЦзіньменьГонконг посилив закон про нацбезпекуГонконгу загрожує новий закон про нацбезпеку — ще жорсткішийСуд Гонконгу вирішив ліквідувати китайського будівельного гіганта EvergrandeОдна пропозиція на тисячу заявок: молоді китайці не можуть знайти роботу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: