19.03.2024
Телеканал NTD

У китайському Шеньчжені масово тестують на COVID-19 через новий спалах

У китайському Шеньчжені масово тестують на COVID-19 через новий спалах

У китайському місті Шеньчжень, який межує з Гонконгом, почали масово тестувати місцевих жителів на коронавірус. Тут..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

У китайському місті Шеньчжень, який межує з Гонконгом, почали масово тестувати місцевих жителів на коронавірус. Тут зафіксували новий спалах COVID-19, пошук джерела якого веде до одного із супермаркетів.

Усе почалося з того, що позитивні тести виявили в трьох співробітників мережі магазинів, що належать компанії Alibaba Group.

Тепер найперше тести мусять здати всі співробітники магазину, люди, які живуть поруч, а також усі, хто останнім часом відвідував супермаркет.

Торговий центр, де розташований магазин, уже закрили. Там чергує поліція. Водночас влада провінції Гуандун розгорнула тестування в усіх 36 магазинах мережі в регіоні. Також перевірятимуть працівників складів і фабрик, що постачають продукцію до супермаркетів.

Згідно з офіційними даними, у Китаї 17 серпня зареєстрували 22 нових випадки COVID-19. Однак уряди багатьох країн, а також наглядові організації ставлять під сумнів такі цифри. Вони вважають, що дані в КНР значно занижують, і хворих там, імовірно, набагато більше.
Коротке посилання на цю сторінку:

У китайському Шеньчжені масово тестують на COVID-19 через новий спалахВибух у ресторані в Китаї: є загиблий та постраждаліЧому молоді китайці стали рідше купувати предмети розкошіГонконг посилив закон про нацбезпекуАмериканський штат Аризона розглядає законопроєкт проти насильницького вирізання органів у КитаїТибетці звинуватили Китай у шпигунстві за тибетською діаспороюУ Гонконгу оприлюднили жорсткішу версію закону про нацбезпекуАвстралію «вразив» смертний вирок для австралійського блогера в КитаїСуд Гонконгу вирішив ліквідувати китайського будівельного гіганта EvergrandeГонконгу загрожує новий закон про нацбезпеку — ще жорсткіший

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: