19.03.2024
Телеканал NTD

В Індії самиця леопарда народила дитинчат поруч із житловим будинком

В Індії самиця леопарда народила дитинчат поруч із житловим будинком

Самиця леопарда прийшла народжувати дитинчат прямо до людей. Це сталося в місті Насик на заході Індії...

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Самиця леопарда прийшла народжувати дитинчат прямо до людей. Це сталося в місті Насик на заході Індії. Хижачка уподобала старий сарай біля житлового будинку. Тут вона привела чотирьох кошенят.

Працівники управління лісового господарства кажуть, що малята здорові.

[Ганешрао Джоле, співробітник управління лісового господарства]:
«Люди вважають, що (леопарда й дитинчат) слід звідти прибрати. Та новонароджених не можна ловити й садити в клітку».

Лісничі спостерігатимуть за сім’єю леопардів. Коли малята підростуть і зміцніють, мати має сама забрати їх до безпечного місця. Якщо ж хижаки, як і раніше, перебуватимуть близько до людей, то їх зловлять і відвезуть далі від жител.

В Індії великим кішкам загрожує зникнення. Одна з причин — утрата місць проживання. Хижаки часто приходять до селищ і нападають на худобу та свійських птахів.
Коротке посилання на цю сторінку:

В Індії самиця леопарда народила дитинчат поруч із житловим будинкомЧерез війну в Секторі Гази Ізраїль утратив тисячі палестинських робітниківУ Мексиці на тлі нестачі води розгоряється суперечка через приватні штучні озераДо 12 років каторжних робіт засудили двох підлітків у КНДР за перегляд південнокорейських кліпівНапередодні Великодня ціни на какао стали просто шаленимиНауковці: 2023 рік став найтеплішим за всю історію спостереженьЯк пінгвінів захищають від пожеж на австралійському острові ФіліппПольські діти раді скасуванню домашнього завдання, а ось батьки спантеличеніУ Ріо намагаються зупинити спалах лихоманки денге до кульмінації карнавалуСтолиця В’єтнаму очолила список міст із найбруднішим повітрям

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: