27.12.2024
Телеканал NTD

Вибух у ресторані в Китаї: є загиблий та постраждалі

Вибух у ресторані в Китаї: є загиблий та постраждалі

Сильний вибух стався коло восьмої ранку в ресторані в китайському місті Саньхе, що за 80 кілометрів..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Сильний вибух стався коло восьмої ранку в ресторані в китайському місті Саньхе, що за 80 кілометрів від Пекіна. Принаймні одна людина загинула, 22 постраждали. Вони в лікарні.

Сам вибух і спричинені ним руйнування зняли на відео багато очевидців. Ударна хвиля вибила шибки в сусідніх будівлях і пошкодила фасади. Постраждали й десятки припаркованих поруч авто.

Невдовзі після вибуху поліція оточила територію в радіусі кілометра й нікого не впускала.

За даними влади, пожежу взяли під контроль. За попередньою версією, вибух стався через витік газу.

Саньхе розташоване в окрузі Ланфан провінції Хебей.

Вибухи та інші смертоносні події — звичайні явища в Китаї, де стандарти безпеки доволі низькі. Так, у лютому сталася пожежа в багатоквартирному будинку в Нанкіні. Загинуло щонайменше 15 людей, ще 44 постраждали.

У січні десятки людей загинули внаслідок пожежі в магазині у центрі міста Сіньюй. Державні медіа повідомили, що причиною пожежі стало те, що в підвалі незаконно палили вогонь.

Того ж місяця загорівся шкільний гуртожиток в провінції Хенань. Загинуло 13 дітей.
Коротке посилання на цю сторінку:

Вибух у ресторані в Китаї: є загиблий та постраждаліПетропавловськ, що в Казахстані, частково затоплений, тисячі людей евакуйованоПожежа в будівлі старої фондової біржі Копенгагена нагадала трагедію з Нотр-ДамомПрорвало греблю: зсув завалив поселення в БолівіїГромадяни М’янми тисячами втікають до Таїланду через посилення бойових дійСуд Гонконгу вирішив ліквідувати китайського будівельного гіганта EvergrandeГонконгу загрожує новий закон про нацбезпеку — ще жорсткішийУ М’янмі запровадили обов’язкову військову службуНетаньягу відхилив пропозицію ХАМАСу вивести війська із Сектора ГазиНайбільший у світі круїзний лайнер «Ікона морів» уперше вирушив у плавання з пасажирами

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: