27.05.2024
Телеканал NTD

Нігерійські студенти розробили інтелектуальну систему компостування

Нігерійські студенти розробили інтелектуальну систему компостування

Нігерійські студенти технічного коледжу створили інтелектуальний пристрій для компостування. Він схожий на кухонний комбайн, який подрібнює..

Дата завантаження: 2024-07-27

video

Нігерійські студенти технічного коледжу створили інтелектуальний пристрій для компостування. Він схожий на кухонний комбайн, який подрібнює і перемішує органічні відходи.

[Девід Ученду, член команди-переможця]:

«Цей прилад переробляє харчові відходи, траву, зіпсований батат та інші продукти. Усе, що могло би пропасти, перетворюється на добриво».

Команда розробників перемогла на конкурсі Kids Innovation Challenge.

[Девід Ученду, член команди-переможця]:

«Наш прилад — це інтелектуальна система компостування. Його створено за допомогою електронного конструктора».

Цей щорічний конкурс проводить благодійний освітній фонд, який навчає школярів та студентів програмувати й розробляти робототехніку. Мета проєкту — дати поштовх розвиткові технологічного сектору Нігерії.

[Абімбола Оєніке, співзасновник освітнього фонду]:

«Маємо багато талантів у галузі техніки, які можуть послужити Африці. Наше завдання — знайти їх, навчити дітей і допомогти економіці».

Цього року на конкурсі показали безліч розробок, серед яких інтелектуальна система нагляду за маленькими дітьми та онлайн-платформа, яка допомагає фермерам доставляти свою продукцію покупцям.

Команда-переможець отримала приз розміром 200 тисяч найр — це приблизно 270 доларів, а також ноутбук.
Коротке посилання на цю сторінку:

Нігерійські студенти розробили інтелектуальну систему компостуванняУ Балтиці поруч із вітряками створили підводну морську фермуНовий вид динозавра: предок трицератопсаВ Австралії чагарники допоможуть отримувати електроенергіюНа виставці в Токіо показали, яким може стати життя у 2050 роціПрадавнього родича коали завбільшки з білого носорога досліджують в АвстраліїУ Лондоні п’ять бобрів будують греблі та захищають місто від повенейЗнайдено живий організм із найбільшим геномомНапрочуд повний скелет динозавра показали в ДаніїАстрономи побачили пробудження чорної діри в глибинах Усесвіту

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: