08.02.2024
Телеканал NTD

У паризькій пекарні з’явився хліб з олімпійською символікою

У паризькій пекарні з'явився хліб з олімпійською символікою

В одній із пекарень Парижа з'явився хліб з олімпійською символікою. Але власник каже, що це не..

Дата завантаження: 2024-09-07

video

В одній із пекарень Парижа з’явився хліб з олімпійською символікою. Але власник каже, що це не для піару його закладу.

[Крістоф Вассе, власник пекарні]:

«Люди купують хліб не тому, що на ньому написано “Олімпіада-2024”. Просто це додає веселощів, а також трохи радості, як і має бути».

Напис не єдине, що робить хліб особливим. Він важить сім кілограмів. Випікають його приблизно годину. Але тісто готується два дні. Власник пекарні пояснює, що після цього клейковина, що міститься у пшениці, легко засвоюється. Тобто продукт схожий на безглютеновий. Готовий хліб розрізають на шматочки й продають на вагу.

У пекарні також роблять солодкі булочки, але тістечок тут немає. Такий заклад у Франції називається «буланжері».

[Крістоф Вассе, власник пекарні]:

«Ласкаво просимо до “оселі насолод”, “оселі спокус”. У нас проста, автентична французька випічка. Тут немає кондитерських виробів».

Серед фірмових виробів пекарні — абрикосовий пиріг та випічка із заварним кремом зі смаком фісташок та шматочками шоколаду. Примітний і інтер’єр пекарні, створений наприкінці ХІХ століття.
Коротке посилання на цю сторінку:

У паризькій пекарні з’явився хліб з олімпійською символікоюУ Таїланді влаштували традиційні перегони запряжених буйволівЄгиптянка знайшла спокій у монотонній роботі ліфтера1000 клаптикових ковдр привезли майстри з різних країн на виставку в СШАЕкіпаж вітрильника «Амеріго Веспуччі» ознайомить американців з італійською культуроюВенеційський кінофестиваль стартував на італійському острові ЛідоПоклонница Олимпиады работала на двух работах, чтобы приехать в ПарижУ Лос-Анджелесі відкрили елітний клуб для собакАмериканська стрибунка у воду під час Олімпіади шукає спонсорів для кенійських школярівУгорське село зайнялося саморозвитком і приваблює молоді сім’ї та туристів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: