18.04.2024
Телеканал NTD

Дитинча рідкісного деревного кенгуру дебютує в зоопарку в Нью-Йорку

Дитинча рідкісного деревного кенгуру дебютує в зоопарку в Нью-Йорку

Маля рідкісного кенгуру Матчі дебютує в Бронкському зоопарку в Нью-Йорку. Воно народилося наприкінці грудня, але тільки..

Дата завантаження: 2024-10-18

video

Маля рідкісного кенгуру Матчі дебютує в Бронкському зоопарку в Нью-Йорку. Воно народилося наприкінці грудня, але тільки недавно почало показуватися з маминої сумки. У цієї самки це вже друге дитинча. Перше було три роки тому.

Кенгуру Матчі належать до роду деревних кенгуру. Цей вид мешкає в Новій Гвінеї, до того ж лише на півострові Гуон. Трапляється в тропічних гірських та високогірних лісах.

Кенгуру Матчі в Червоній книзі. За оцінками дослідників, у дикій природі лишилося менш як 2500 цих тварин. Їм загрожує надмірне полювання та втрата місць проживання.

Бронкський зоопарк бере участь у програмі розведення, яку проводить Асоціація зоопарків та акваріумів. Це дає змогу підтримувати генетичну різноманітність та демографічну стабільність популяцій тварин у зоопарках.

Дитинча кенгуру пробуде в сумці мами ще два місяці перш ніж залишить її остаточно.
Коротке посилання на цю сторінку:

Дитинча рідкісного деревного кенгуру дебютує в зоопарку в Нью-ЙоркуУнікальна мозаїка собору XII століття на Сицилії знову засяє золотомВиставку в Лондоні присвятили захопленням британцівКвітковий килим у Брюсселі цього року змінив традиціїДіамантове кольє, яке, можливо, пов’язане з Марією-Антуанеттою, піде з молоткаПухнасті гості: на виставку до Шанхайського музею впустили кішокЗолотий призер конкурсу NTD з бойових мистецтв поділився своїми секретамиПортрети королев художника Енді Воргола показали в НідерландахСтрибки з висоти: у Мостарі святкують 20-річчя відновлення Старого мостуБосоніж по напівзотлілому вугіллю: давня традиція в болгарському селі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: