08.02.2024
Телеканал NTD

Кулі зі сміттям із КНДР спричинили пожежі та порушили роботу аеропорту в Південній Кореї

Кулі зі сміттям із КНДР спричинили пожежі та порушили роботу аеропорту в Південній Кореї

Кулі зі сміттям, що прилітають із КНДР, вибухають і можуть призвести до пожежі. Про це заявили..

Дата завантаження: 2024-09-07

video

Кулі зі сміттям, що прилітають із КНДР, вибухають і можуть призвести до пожежі. Про це заявили південнокорейські військовики наступного дня після того, як одна з них спричинила пожежу в житловому будинку.

Того разу уламки вдалося вчасно загасити на даху будівлі.

[Лі Сон Чон, представник Комітету начальників штабів Південної Кореї]:

«До кожної кулі зі сміттям прикріплений таймер, який через певний період підриває кулю, через що розлітається сміття. Недавно це також спричинило пожежу».

Раніше застерігали, що в кулях можуть бути небезпечні речовини. Але таких випадків ще не було.

[Лі Сон Чон, представник Комітету начальників штабів Південної Кореї]:

«Досі в кулях не знаходили жодних небезпечних речовин. Учора виявили деякі паперові та пластикові відходи, і ми говорили про небезпеку збивання куль із повітря».

Водночас у середу ввечері в сеульському аеропорту «Кімпхо» на якийсь час зупинили польоти через підозру, що поблизу літає північнокорейська повітряна куля.

Військовики Південної Кореї кажуть, що КНДР за ці дні відправила приблизно 500 повітряних куль зі сміттям.
Коротке посилання на цю сторінку:

Кулі зі сміттям із КНДР спричинили пожежі та порушили роботу аеропорту в Південній КореїКривава атака РФ на «Охматдит»: 2 загиблих, понад 50 постраждалихМасові протести охопили Венесуелу після перемоги Ніколаса Мадуро на виборахЕкспомічницю губернатора штату Нью-Йорк звинувачують у шпигунстві на користь КитаюБіля Сицилії затонула розкішна яхта з британським техномагнатом на бортуГантера Байдена визнали винним у справі про володіння зброєю2 мільйони осіб постраждали в Бангладеш через розлив БрахмапутриУ ЄС набули чинності мита на електромобілі з КитаюСпецпрокурор Джек Сміт знову висунув звинувачення проти ТрампаСутички у Великій Британії після потрійного вбивства дітей у Саутпорті тривають

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: