11.12.2024
Телеканал NTD

Apple продемонструвала нові комп’ютери та процесори нового покоління

Apple продемонструвала нові комп'ютери та процесори нового покоління

Apple показала нові комп'ютери MacBook Pro та iMac, а також три нові процесори M3, M3 Pro..

Дата завантаження: 2024-05-10

video

Apple показала нові комп’ютери MacBook Pro та iMac, а також три нові процесори M3, M3 Pro та M3 Max. Компанія заявила, що поліпшила свої графічні процесори.

Як повідомляють, чип M3 Max призначений для розробників штучного інтелекту, яким потрібні величезні обсяги пам’яті для розроблення чат-ботів та інших програм.

Також у компанії зазначають, що нові процесори стануть першими для ноутбуків та настільних комп’ютерів, у яких використовується тринанометрова технологія. Вона забезпечить вищу продуктивність.

Спеціальні процесори компанії, у яких використовується технологія проєктування Arm Holdings, дали змогу комп’ютерам Mac подовжити термін служби батареї та під час виконання деяких завдань підвищити продуктивність, як порівняти з пристроями на операційній системі Microsoft Windows.

[Тім Кук, голова Apple]:

«Це найпровідніші процесори, будь-коли створені для персональних комп’ютерів. Ми взяли за основу найліпші професійні ноутбуки у світі й зробили їх ще ліпшими. А з інтеграцією M3 в iMac найліпший у світі моноблок стане ще потужнішим і функціональнішим».

Apple не повідомляє, хто виробляє її процесори. Та аналітики вважають, що це тайванська компанія, яка використовує ту ж саму технологію для виробництва чипів для iPhone 15.

14-дюймовий ноутбук MacBook Pro коштуватиме 1599 доларів, а його 16-дюймова версія — 2499 доларів. Вартість нового настільного комп’ютера iMac із процесорами сімейства M3 починається від 1299 доларів.

Продаж комп’ютерів і ноутбуків Apple останніми роками зріс. З 2020 року компанія подвоїла свою частку ринку до 11 %. Це сталося після того, як вона почала використовувати власні процесори.
Коротке посилання на цю сторінку:

Apple продемонструвала нові комп’ютери та процесори нового поколінняЛичинок коралів заманюють до рифів за допомогою звуківЛичинки коралів збирають біля берегів Таїланду, щоб урятувати рифиЗастосунок, що попереджає про землетруси на Тайвані, завантажили сотні тисяч разівДо нас летить одна з найяскравіших відомих кометНовий вид прудких динозаврів відкрили в АргентиніУ Нідерландах тестуватимуть вакуумний поїзд HyperloopАвіашоу в Сінгапурі: ставка на футуристичні повітряні таксі«Іншопланетна лихоманка» стимулює перуанських мисливців за старовиноюВ Аргентині розробили замінники дерев для жвавих міських зон

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: