10.12.2024
Телеканал NTD

Екзоскелет із гігантськими руками показали на автовиставці в Японії

Екзоскелет із гігантськими руками показали на автовиставці в Японії

Прем'єр-міністр Японії Фуміо Кісіда разом із представниками автомобільної промисловості країни відвідав виставку Japan Mobility Show. Зокрема,..

Дата завантаження: 2024-05-09

video

Прем’єр-міністр Японії Фуміо Кісіда разом із представниками автомобільної промисловості країни відвідав виставку Japan Mobility Show. Зокрема, секцію, де демонструють пристрої для надання допомоги під час ліквідації наслідків стихійних лих.

Фуміо Кісіда з головою ради директорів Toyota спостерігав за роботою людини в роботизованому костюмі, яка розбирала умовні завали. Також йому показали автономний транспорт, який працює на електроенергії.

Провідні японські виробники зосередилися на електромобілях. Так Toyota Motor виставила концепт чотиримісного футуристичного седана LF-ZC із запасом ходу до 1000 кілометрів. Модель надійде в продаж у 2026 році під брендом Lexus.

Toyota привезла концепти фургона й вантажного автомобіля з кузовом. За допомогою нескладних маніпуляцій їх можна перетворювати на мобільне кафе чи використовувати для вантажних перевезень.

Загалом свої новинки привезло 475 компаній. Серед них не лише місцеві автовиробники, а й німецькі та китайські.

Виставка триватиме до 5 листопада.

Коротке посилання на цю сторінку:

Екзоскелет із гігантськими руками показали на автовиставці в ЯпоніїЧи можна забезпечити Землю дешевою сонячною енергією з космосуВ ОАЕ знайшли золоті монети віком 2000 роківНовий вид прудких динозаврів відкрили в Аргентині«Іншопланетна лихоманка» стимулює перуанських мисливців за старовиноюНовий тривожний рекорд: температура океану в лютому досягла абсолютного максимумуНова лінійка iPad від Apple: чип M4 та екран OLEDМорозильні камери з відходів роблять у кенійському місті МомбасаЯк співають кити: данські вчені виявили спеціальний органПонад 100 нових видів морських істот виявили в океані біля берегів Чилі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: