25.04.2024
Телеканал NTD

Чарівний світ Санти за оргсклом: магазини США бережуть традиції

Чарівний світ Санти за оргсклом: магазини США бережуть традиції

Мережа торгових центрів у США придумала, як підтримати давню традицію і водночас гарантувати безпеку гостей. Санта-Клауси..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Мережа торгових центрів у США придумала, як підтримати давню традицію і водночас гарантувати безпеку гостей. Санта-Клауси в цих магазинах зустрічатимуть маленьких відвідувачів за оргсклом.

Посидіти в них на коліні цьогоріч не вийде. Та й поговорити через перегородку непросто. Але працівники торгових центрів уважають, що це ліпше, ніж узагалі відмовитися від зустрічей із Сантою.

[Лоретта Меркадо, головний менеджер мережі торгових центрів]:
«Діти такі раді сюди приходити. Звісно, зараз непрості часи, триває епідемія коронавірусу. Але ми не хотіли відмовлятися від традиції чарівного світу Санти. У наших магазинах ми зберігаємо її вже багато років».

[Дон Лемай, Санта-Клаус]:
«Цього року переді мною поставили оргскло. Почути бажання дітей складніше, бо зазвичай спочатку вони соромляться голосно говорити. Однак тут усі дуже стараються, щоб забезпечити дотримання соціального дистанціювання, а також шанобливо ставляться до здоров’я інших людей».

І батьки, і діти раді, що торгові центри в місті Бріджпорт змогли забезпечити необхідні умови.

[Джіа Вілсон, маленька відвідувачка]:
«Це була найкраща мить мого життя».

[Стефані Соурс, відвідувачка]:
«Попри те що зараз пандемія, важливо, щоб діти однаково могли дотримуватися якихось традицій».

Знаменита американська мережа торгових центрів Macy’s цього року відмовилася від особистих зустрічей із Санта-Клаусами, бо, як вона повідомила, через великий наплив відвідувачів не може гарантувати безпеку гостей. Так, торік подивитися на Санту в магазині в Нью-Йорку прийшло понад 250 тисяч осіб.

Утім, дрібніші магазини у період пандемії насилу приваблюють покупців. Їм Санта, хоч і за оргсклом, може дати змогу заробити під час карантинного Різдва трохи більше.
Коротке посилання на цю сторінку:

Чарівний світ Санти за оргсклом: магазини США бережуть традиції19 000 голів худоби на борту: скандальне судно прибуло до ІракуЧерез війну в Секторі Гази Ізраїль утратив тисячі палестинських робітниківМігранти не бояться нового закону Техасу й далі проникають до СШАГабонський дизайнер перетворює викинутий папір на красиві вазиАвстралія дозволила працівникам не відповідати на дзвінки начальства у вихідніТримати незареєстрованих собак буллі XL в Англії — тепер кримінальний злочинЯк кавові фермери допомагають Панамському каналуЗруйнований міст у Балтіморі: кадри через 10 днів після аваріїФермери біля затоплених полів у Греції скаржаться на погоду та просять допомоги

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: