20.10.2024
Телеканал NTD

Різдвяний ярмарок для автомобілістів: як у Баварії обійшли карантинні обмеження

Різдвяний ярмарок для автомобілістів: як у Баварії обійшли карантинні обмеження

Власник готелю в баварському місті Ландсгут придумав, як в умовах пандемії й часткового карантину подарувати місцевим..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Власник готелю в баварському місті Ландсгут придумав, як в умовах пандемії й часткового карантину подарувати місцевим жителям різдвяний настрій. Він організував ярмарок для автомобілістів. Захід майже нічим не відрізняється від інших. Єдина різниця в тому, що потрапити туди можна лише на власному авто.

[Патрік Шмідт, організатор різдвяного ярмарку]:
«Це була спонтанна ідея на тлі другого карантину. Я подумав, що в нас працює ресторан для автомобілістів, чому б не зробити ярмарок для автомобілів? Тому протягом тижня ми все встановлювали, а сьогодні у нас відкриття».

Щорічно на 2500 різдвяних ярмарків Німеччини приходить коло 160 мільйонів відвідувачів. На цьому зберегли всі атрибути, зокрема й штучний сніг.

[Патрік Шмідт, організатор різдвяного ярмарку]:
«У нас тут печеня, смажені каштани, мигдаль, пельмені, глінтвейн, млинці. Тобто все що завгодно».

У Німеччині триває 30-денний частковий карантин, тому бари, ресторани, театри та музеї закриті.

Місцеві жителі раді можливості кудись вибратися.

[Манфред Граф, відвідувач ярмарку]:
«У такі часи це найкраще рішення. Просто так гуляти заборонено».

[Антон Колбінгер, відвідувач ярмарку]:
«Я вперше цього року почув різдвяні пісні, уже поринаю в атмосферу. Але відчути Різдво сповна допоможе його наближення».

[Анді Тамм, відвідувач ярмарку]:
«Прекрасна ідея. Так можна купити якусь їжу, як на звичайному ярмарку. Добре придумали».

Слід зазначити, що найяскравішим та найавтентичнішим уважають інший баварський ярмарок — у Нюрнберзі. Однак цього року через пандемію його вирішили не проводити.
Коротке посилання на цю сторінку:

Різдвяний ярмарок для автомобілістів: як у Баварії обійшли карантинні обмеженняЯк музика допомагає молоді не померти з нудьги в австралійській глушиніСтрілянина в техаській церкві: на зброї стрільця була наклейка «Палестина»Шістьох арештовано й трьох розшукують у справі про найбільше в історії Канади викрадення золотаУ передмісті Парижа відкрилося Олімпійське селищеЧому індійські фермери знову вийшли на масові протестиУ Франції під час протестів фермерів загинула жінкаВеличезне джерело природного водню знайшли в албанській шахтіТуристи закликають дати спокій принцесі Кейт після того, як її помітили у ВіндзоріЗруйнований міст у Балтіморі: кадри через 10 днів після аварії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: