19.06.2024
Телеканал NTD

Золото, попкорн і кольоровий сніг: як пропонують прикрашати новорічні ялинки

Золото, попкорн і кольоровий сніг: як пропонують прикрашати новорічні ялинки

Золота багато не буває. Схоже, таким правилом керувалися творці ось цієї новорічної ялинки, яку встановили в..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Золота багато не буває. Схоже, таким правилом керувалися творці ось цієї новорічної ялинки, яку встановили в одному з універмагів Лондона.

[Джейсон Біллінгс-Крей, представник універмагу]:
«Вона має досить сучасний і дуже гламурний вигляд. Таке дерево відмінно впишеться в більшість сучасних квартир. Гадаю, що воно підійде всім, хто любить розкішний стиль на Різдво».

У столиці Великої Британії повним ходом готуються до Різдва. І бачення, як слід оформити святкове дерево, дизайнери мають дуже різне, іноді навіть протилежне.

Ця ялинка — уже в іншому універмазі — навпаки, сама практичність. Як іграшки на ній висять мініатюрні пляшечки кетчупу, кекси, льодяники та попкорн.

[Елеонора Грегорі, представниця універмагу]:
«Два чи три роки тому виникла тенденція поєднувати різні стилі. Необов’язково дотримуватися двох чи трьох кольорів, як можна побачити на традиційних червоних, зелених і золотих деревах. Можна використовувати багато прикрас, які показують хобі власника й мікротренди в суспільстві».

Та попри нові віяння, незмінно популярною темою залишається сніговий ліс. Цього разу до біло-сріблястих тонів додали й ніжну різнокольорову палітру.

[Джейсон Біллінгс-Крей, представник універмагу]:
«Ми подивилися на сніг по-новому. Замість того щоб зображати його як нудну білу ковдру, ми використали нові кольори. Маємо рожевий, фіолетовий, бузковий, блакитний та ніжно-зелений. Вони підкреслюють білий колір і відтворюють переливи».

Такі модні дерева коштують недешево. Вартість однієї прикраси від 8 до 16 доларів США. А ціна повністю вбраної ялинки може перевищити 1300 доларів.

Утім, продавці й експерти впевнені, що цього року покупці можуть собі це дозволити, бо за час пандемії чимало хто зміг заощадити. До того ж багатьом дуже важливо створити вдома святкову й затишну атмосферу.

[Джессіка Гаррелл, блогерка]:
«Стільки заходів скасовано, зокрема святкових. А це ж кінець року, велика подія, усі цьому раді. З іншого боку, Різдво — це домашнє свято, тому гадаю, що люди викладатимуться на всі сто».

Сектор роздрібної торгівлі у Великій Британії дуже постраждав від пандемії. Під час другого карантину багато торгових центрів закрили. Але різдвяні товари, як і раніше, можна придбати в інтернет-магазинах.
Коротке посилання на цю сторінку:

Золото, попкорн і кольоровий сніг: як пропонують прикрашати новорічні ялинкиООН: п’ять країн допоможуть Гаїті в боротьбі з озброєними бандамиНирки — у центрі нової кризи в НепаліНацгвардія допоможе стримати зростання злочинності в метро Нью-ЙоркаДвоє мігрантів померло, намагаючись дістатися з Африки до Канарських островівКенійські огієки борються порти виселення з прадавнього лісуПеребіжчики з КНДР розповіли свої історії на засіданні ООНРік після землетрусу: як у Туреччині відновлюють життяШезлонги замість засніжених схилів: французький курорт виживає в умовах теплої зимиТроє жителів Японії виступили проти «расової упередженості»

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: