27.05.2024
Телеканал NTD

Не відрізнити: бразильський художник створює реалістичні маски

Не відрізнити: бразильський художник створює реалістичні маски

Відомий бразильський художник Жоржі Роріс за роботою. Взагалі він фахівець зі створення костюмів і декоративних платформ..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Відомий бразильський художник Жоржі Роріс за роботою. Взагалі він фахівець зі створення костюмів і декоративних платформ для бразильських карнавалів. Через карантинні обмеження запальні заходи відклали. Утративши звичний заробіток, Жоржі вирішив підкреслювати індивідуальність своїх клієнтів іншим способом.

[Жоржі Роріс, художник]:
«Зараз життєво необхідно, щоб люди дбали про себе. Правильно, що всі носять маски. З такою маскою я не втрачаю своєї індивідуальності».

65-річний художник малює маски з фото клієнтів, звертаючи особливу увагу на тон шкіри й колір губ.

Завдяки цьому під час розмови співрозмовник стає схожим на черевомовця.

[Жоржі Роріс, художник]:
«Люди дуже добре реагують, усміхаються. Однозначно сумне, стало викликати усмішку. Маски кумедні. Люди самі почали мене шукати, щоб я намалював для них маску».

Відтоді як Жоржі намалював перші такі маски для себе й колеги, роботи в нього вдосталь.
Коротке посилання на цю сторінку:

Не відрізнити: бразильський художник створює реалістичні маскиШезлонги замість засніжених схилів: французький курорт виживає в умовах теплої зимиНа Кубі закінчується паливо?Старе місто в Дубровнику хочуть повернути місцевим жителямЯк пінгвінів захищають від пожеж на австралійському острові ФіліппМер Венеції пояснив, чому відвідування історичної частини міста стане платнимТуніський фермер сіє пшеницю старих сортів, сподіваючись урятувати сільське господарствоВикинутому в пустелі Атакама одягу дають друге життяТисячі лікарів у Південній Кореї звільняються на знак протестуФермери біля затоплених полів у Греції скаржаться на погоду та просять допомоги

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: