25.03.2024
Телеканал NTD

Архітектуру для собак показали на виставці в Лондоні

Архітектуру для собак показали на виставці в Лондоні

Собака з кличкою Меггі та її власниця прийшли на нову виставку в Лондоні. Тут демонструють архітектурні..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Собака з кличкою Меггі та її власниця прийшли на нову виставку в Лондоні. Тут демонструють архітектурні та дизайнерські рішення для чотирилапих друзів людини: від гамаків для джек-расел-тер’єрів до інтерактивних будиночків для біглів.

Уперше ці експонати показали 2012 року в Маямі. Відтоді експозиція побувала в Японії, Китаї та Бразилії. Це її перший європейський тур.

У Лондоні виставку проводять у Японському домі. Річ у тім, що ідея такої експозиції належить японському графічному дизайнерові Харі Кенії.

[Саймон Райт, представник Японського дому]:

«Кажуть, коли дизайнер був маленьким, то його японський шпіц часто ставав на дах своєї будки, щоб бути з ним на одному рівні. І я вважаю, що саме таке спілкування надихнуло його на ці роботи».

Загалом на виставці експоновано 16 різних дизайнерських предметів від провідних архітекторів. Наприклад, ця робота лондонського майстра Асіфа Хана називається «Я тебе бачу». Це безшовна поверхня з валяної вовни, спеціально розроблена для собак чорного кольору.

[Саймон Райт, представник Японського дому]:
«Тут є кілька відомих імен. Тож, я гадаю, досить приємно бачити, що стільком знаним архітекторам дуже подобаються собаки, й вони залюбки та щиро створюють те, що ми бачимо на цій виставці».

Експозиція під назвою «Архітектура для собак» буде відкритою до 10 січня.
Коротке посилання на цю сторінку:

Архітектуру для собак показали на виставці в ЛондоніМодний дім Carolina Herrera показав красу як силуРаніше втрачену гітару Джона Леннона виставлять на аукціонНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментахШанувальники «мерседесів»: пам’ятник німецькому авто роблять у хорватському містіНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомФестиваль світла прикрасив Копенгаген в останній місяць зимиЕксклюзивні й дорогі: глобуси, як і раніше, потрібні покупцямВікінги повернулися: на Шетландських островах урочисто спалили дракарГотель у Римі відкрив доступ до колекції старовинних картин, скульптур та гобеленів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: