29.04.2024
Телеканал NTD

Летюча спальня: турецький парапланерист поспав у повітрі

Летюча спальня: турецький парапланерист поспав у повітрі

З вершини гори в Туреччині злітає спальний гарнітур, прикріплений до параплана. На ліжку готується до сну..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

З вершини гори в Туреччині злітає спальний гарнітур, прикріплений до параплана. На ліжку готується до сну пілот Гасан Кавал. Тут усе як удома: тумбочки, лампа, будильник і навіть іграшка в головах.

Парапланерист поринає в сон на 15 хвилин. У цей час він літає над курортом Аланія. Дзвонить будильник, і пілот бере управління в руки. Тепер йому треба приземлитися на пляжі перед здивованими туристами.

Поспати на летючому ліжку Гасан вирішив, щоб відчути комфорт навіть у небі. Це не перший такий трюк парапланериста. У липні він політав на дивані з торшером і телевізором.

Пілот не лише сам відмінно керує парапланом, а й навчає інших. Парапланеризм — це політ на крилі за допомогою енергії висхідних потоків повітря. Навчатися цього самотужки небезпечно. Треба проходити курси в досвідчених інструкторів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Летюча спальня: турецький парапланерист поспав у повітрі2400 троянд різних сортів привезли на виставку в ІндіїЗберегти майстерність карбування в Марокко допомагає статус Світової спадщиниМісто льоду та снігу: у Харбіні створюють сотні крижаних та снігових композицій«Я відчуваю натхнення і прагнення стати кращою»: глядачі про концерт Shen YunШколярі Каліфорнії повернулися до ручок та зошитівКолекції для старших дітей: новий тренд на Лондонському ярмарку іграшокЗ вікон знаменитого паризького ресторану буде видно церемонію відкриття Олімпіади-2024У Ватикані реставрують центральний елемент собору Святого ПетраІнший погляд на кохання: «Музей розірваних стосунків» відкрився в Хорватії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: