08.03.2024
Телеканал NTD

Берлін засіяв різнокольоровими вогнями світлових інсталяцій

Берлін засіяв різнокольоровими вогнями світлових інсталяцій

Берлін на кілька днів перемінився. Столицю Німеччини в межах фестивалю світла прикрасило понад 100 інсталяцій. Вони..

Дата завантаження: 2024-05-08

video

Берлін на кілька днів перемінився. Столицю Німеччини в межах фестивалю світла прикрасило понад 100 інсталяцій. Вони спалахнули у 86 локаціях міста.

Цього року захід проходить під гаслом «Разом ми сяємо». Його присвячено солідарності берлінців під час пандемії.

Світлові інсталяції прикрасили головні визначні пам’ятки міста: Бранденбурзькі ворота, Університет імені Гумбольдта, колону Перемоги й палац Шарлоттенбург.

До того ж цього року фестиваль став ще й мобільним. Вечорами Берліном їздить вантажівка й проектує світлові інсталяції на будівлі в різних районах міста.

Барвисті вогники горять у столиці з восьмої вечора до півночі. Якщо в одному місці скупчується багато людей, інсталяцію тимчасово вимикають.

Фестиваль світла в Берліні проходить уже вшістнадцяте.
Коротке посилання на цю сторінку:

Берлін засіяв різнокольоровими вогнями світлових інсталяційКам’яний Атлант знову височить у Долині храмів на СициліїФранцузький острів Мон-Сен-Мішель знову став недоступнимФранцуженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канатуНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомОстанню картину Караваджо показали в ЛондоніПінболом захоплюється дедалі більше молодіВісім унікальних годинників Міхаеля Шумахера виставлять на аукціонЗаповзятливі австралійці створюють приватні парки для вигулу собакНаціональний балет Грузії приїхав з танцювальною програмою до Боснії і Герцеговини

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: