26.12.2024
Телеканал NTD

Ліс замість ноутбука: шанувальники онлайн-гри зустрілися на природі

Ліс замість ноутбука: шанувальники онлайн-гри зустрілися на природі

Чеські шанувальники популярної онлайн-гри закрили ноутбуки й приїхали в ліс біля міста Пршибрам. Тут проходить щорічний..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Чеські шанувальники популярної онлайн-гри закрили ноутбуки й приїхали в ліс біля міста Пршибрам. Тут проходить щорічний фестиваль, який раніше довелося відкласти через пандемію.

На триденний захід зазвичай збирається до 200 осіб. Цього разу учасників небагато.

[Елішка Пабль Капланова, організаторка]:
«Цього року масштаби менші, приблизно третина звичайної кількості. Звісно, винен коронавірус. Навесні захід довелося перенести».

Через нечисленність учасників традиційний бій скасували. Натомість оголошено перемир’я, і люди просто спілкувалися, грали в рухливі ігри й змагалися.

[учасник фестивалю]:
«Я тут удруге, і вперше зі своєю дівчиною Каєю. Ми дуже раді, що, попри коронавірус, захід проходить. Це чудово, і ми нетерпляче чекаємо можливості повеселитися».

Фестивальники кажуть, що раді вимкнути комп’ютери й відпочити на природі, а також поспілкуватися з живими людьми.
Коротке посилання на цю сторінку:

Ліс замість ноутбука: шанувальники онлайн-гри зустрілися на природіБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тишіУ сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»Музикант зіграв на вертикальному фортепіано просто в небіПаризький кондитер створив незвичайне тістечко з нагоди Олімпійських ігорУперше за 450 років вісім частин вівтаря епохи Відродження зібрали докупиВигадливе та дивовижне керамічне мистецтво показали в ЛондоніФранцузький острів Мон-Сен-Мішель знову став недоступнимВікінги повернулися: на Шетландських островах урочисто спалили дракарФестиваль світла прикрасив Копенгаген в останній місяць зими

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: