28.07.2024
Телеканал NTD

Ізраїльська фірма переробляє пасажирські літаки на вантажні

Ізраїльська фірма переробляє пасажирські літаки на вантажні

У цьому ангарі в центрі Ізраїлю списані пасажирські літаки перетворюють на вантажні. Така спадщина пандемії. Через..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

У цьому ангарі в центрі Ізраїлю списані пасажирські літаки перетворюють на вантажні.

Така спадщина пандемії.

Через збільшення витрат та інфляцію в цивільній авіації відбувається спад. Натомість зростає електронна комерція.

Усюди товари замовляють онлайн. Тому цей літак незабаром працюватиме для доставляння товарів великими комерційними компаніями.

Ще одна причина в тому, що зростають ціни на авіаперевезення. Як виявилося, переробити літак уп’ятеро дешевше, ніж купити новий.

Тепер ця компанія переробляє по 25 літаків за рік. Замовлення в неї розписані на чотири роки вперед.

[Шмуель Кузі, виконавчий віцепрезидент компанії]:
«Ми розуміємо, що COVID-19 залишиться з нами. Люди готові переходити на електронну комерцію дуже швидко».

До пандемії половина всіх світових вантажних авіаперевезень припадала на пасажирські літаки. Але потім 80 % рейсів скасували. Ціни на морські перевезення злетіли до неба.

Сьогодні компанія переробляє «боїнги» різних моделей. Трансформація передбачає набагато більше, ніж просто видалення сидінь і встановлення нових дверей.

Наступного року фірма планує стати першою у світі, яка переобладнає великий «боїнг-777». Для цього треба знайти ангар такого ж розміру.
Коротке посилання на цю сторінку:

Ізраїльська фірма переробляє пасажирські літаки на вантажніРясні снігопади та крижаний дощ: Європа переживає транспортний колапсМігранти в американському штаті Аризона можуть опинитися на вулиці через відсутність фінансуванняУ Ріо намагаються зупинити спалах лихоманки денге до кульмінації карнавалуЧому індійські фермери знову вийшли на масові протестиАвстралія дозволила працівникам не відповідати на дзвінки начальства у вихідніШезлонги замість засніжених схилів: французький курорт виживає в умовах теплої зимиСрібло в Єгипті — нове золотоНовий рекорд: у Ріо-де-Жанейро спека відчувалася на рівні 62 °CЧасті землетруси тримають у страху жителів столиці Мексики

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: