20.11.2024
Телеканал NTD

Кінна поліція в Австралії вже 150 років успішно бореться зі злочинністю

Кінна поліція в Австралії вже 150 років успішно бореться зі злочинністю

Цей кінний загін — найдавніший підрозділ поліції австралійського Квінсленду. Працює вже понад 150 років. І поліціянти..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Цей кінний загін — найдавніший підрозділ поліції австралійського Квінсленду. Працює вже понад 150 років. І поліціянти на конях, як і раніше, дуже важливі для підтримування порядку.

[Тіла Мюллер, поліціянт]:
«Якщо мені доведеться втрутитися в конфлікт чи зупинити бійку, то я сама собою навряд чи когось налякаю. Та маю 750 кілограмів приголомшливої підтримки — мого коня».

Служба в кінній поліції — це постійні тренування й спілкування з кіньми.

[Пол Мейсон, поліціянт]:
«Поліціянт сидить на тварині вагою 700–800 кілограмів, яка має свій розум. І ми покладаємось на порозуміння між вершниками та кіньми».

Кінні поліціянти часто виконують церемоніальні обов’язки, але загалом їхня служба така сама, як у всіх. Вони патрулюють вулиці й парки, затримують правопорушників та опитують свідків.

[Мішель Блейні, поліціянт]:
«Люди значно охочіше спілкуються з поліціянтами на коні».

У підрозділі служать дев’ять правоохоронців та 12 коней. Вони беруть участь у поліційних операціях у всьому Квінсленді.

Кінні поліціянти мають багато переваг перед пішими. У вершників більший огляд, їм легше наздогнати правопорушника, їх краще бачать люди, що допомагає ефективніше підтримувати порядок.
Коротке посилання на цю сторінку:

Кінна поліція в Австралії вже 150 років успішно бореться зі злочинністюУ Південній Кореї лікарів-протестувальників збираються віддати під судШістьох арештовано й трьох розшукують у справі про найбільше в історії Канади викрадення золотаКоли відбудеться найближче сонячне затемнення, і хто його зможе побачитиШезлонги замість засніжених схилів: французький курорт виживає в умовах теплої зимиВ Уганді фермери переходять на вирощування бамбукаЧерез посуху на півдні Іспанії затвердили нові обмеження та заходиКаталонія почне жорстко економити воду через велику посуху19 000 голів худоби на борту: скандальне судно прибуло до ІракуАвстралія дозволила працівникам не відповідати на дзвінки начальства у вихідні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: