28.03.2024
Телеканал NTD

Конвой далекобійників проїде 4000 км із Каліфорнії до Вашингтона

Конвой далекобійників проїде 4000 км із Каліфорнії до Вашингтона

Далекобійники США організовують такий самий конвой, як у Канаді, і хочуть проїхати через всю країну із..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Далекобійники США організовують такий самий конвой, як у Канаді, і хочуть проїхати через всю країну із заходу на схід до столиці. Вони вже збираються в місті Аделанто в Каліфорнії.

Назвали протест «Народний конвой» і теж виступили проти карантинних обмежень.

[Браян Брейс, співорганізатор протесту]:
«Ми хочемо, щоб скасували обов’язкову вакцинацію й носіння масок. Особливо для працівників системи охорони здоров’я, для правоохоронців, держслужбовців та військовиків. У всіх має бути вибір».

Попереду коло 4000 км. Водії сподіваються, що поки вони доїдуть до Вашингтона, їхні ряди поповняться.

[Браян Брейс, співорганізатор протесту]:

«Очікуємо, що конвой зросте до тисяч учасників. Гадаю, що до Вашингтона приїдуть десятки тисяч».

Загалом дорога має забрати 11 днів. Для водіїв це тисячі доларів витрат на бензин, газ та дизель. Проте вони кажуть, що це того варте.

[Рон Коулмен, водій із Невади]:
«Ми робимо це не лише заради водіїв, а заради всіх. Не має значення ні колір шкіри, ні політичні переконання. Не має значення, вакцинований ти чи ні. Найважливіше — це право вибору».

[Джефф Сандберг, водій]:
«Я працюю водієм 28 років. Проїхав майже чотири мільйони миль. Моєму сину в липні виповнюється 14. І тепер ця обов’язкова вакцинація стосується й мене особисто».

Організатори планують, що американський конвой дістанеться Вашингтона 5 березня.
Коротке посилання на цю сторінку:

Конвой далекобійників проїде 4000 км із Каліфорнії до ВашингтонаНовообраний президент Тайваню виступає за незалежність островаЧовен із мігрантами перекинувся біля берегів ПанамиВ Аргентині намагаються врятувати південних королівських крабівІзраїль порадив ХАМАСу «повернутися з інших планет на Землю»Через посуху на півдні Іспанії затвердили нові обмеження та заходиЄменські хусити завдали удару по судну свого головного союзникаЗагибель палестинців біля гуманітарного конвою: Ізраїль заявив, що не завдавав ударівНереальні очікування в новорічні свята призводять до великого стресуТисячі індійців прагнуть поїхати працювати до Ізраїлю

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: