18.08.2024
Телеканал NTD

Школа на візку: як волонтери вчать дітей на Філіппінах

Школа на візку: як волонтери вчать дітей на Філіппінах

Пересувну школу відкрили на Філіппінах четверо вчителів-волонтерів. Вони добираються до своїх учнів на дерев'яному візку, який..

Дата завантаження: 2024-04-18

video

Пересувну школу відкрили на Філіппінах четверо вчителів-волонтерів. Вони добираються до своїх учнів на дерев’яному візку, який можна котити залізницею. Із собою беруть класну дошку й підручники.

[Самбой де Леон Ніала, голова проєкту «Пересувний клас»]:
«Основна мета — навчити дітей, які ледве читають і рахують, робити це добре».

На Філіппінах дітей майже два роки вчили онлайн. У листопаді школи почали відкриватися, але багато з них ще не працюють через спалах омікрону. Діти з бідних сімей дуже відстали в навчанні, бо вони не можуть виходити в інтернет і займатися за комп’ютером.

[Шайра Бердін, учителька-волонтерка]:
«Зараз під час пандемії допомагати цим дітям особливо необхідно, бо в школах немає очного навчання. А освіта для них украй важлива».

[Самбой де Леон Ніала, голова проєкту «Пересувний клас»]:
«Я бачу, що ці діти дуже хочуть вчитися. Бідність не заважає йти до своєї мрії».

Учителі купують навчальні матеріали на пожертвування. Вони виїжджають на уроки тричі на тиждень і за день відвідують три села. Загалом у пересувній школі вчиться 60 дітей.
Коротке посилання на цю сторінку:

Школа на візку: як волонтери вчать дітей на ФіліппінахСрібло в Єгипті — нове золотоЯк Австралія перетворила морських шкідників на джерело цінної ікриООН: п’ять країн допоможуть Гаїті в боротьбі з озброєними бандамиТуристи розчаровані через страйк працівників Ейфелевої вежіЯк голодні калани допомагають урятувати берегову лінію американського штату Каліфорнія100-річний олімпійський чемпіон Франції готується нести смолоскип Ігор 2024 рокуКенійські огієки борються порти виселення з прадавнього лісуТуніський фермер сіє пшеницю старих сортів, сподіваючись урятувати сільське господарствоНа Кубі закінчується паливо?

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: