26.01.2024
Телеканал NTD

Мільярдер, що злітав у космос, увійшов до списку провідних благодійників

Мільярдер, що злітав у космос, увійшов до списку провідних благодійників

Що спільного між польотом у космос та дитячою лікарнею? Американський мільярдер Джаред Айзекман довів, що зв'язок..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Що спільного між польотом у космос та дитячою лікарнею? Американський мільярдер Джаред Айзекман довів, що зв’язок є.

Торік він увійшов в історію, організувавши перший приватний політ із виключно цивільним екіпажем.

Але його кампанія стала ще благороднішою, бо за її допомоги він зібрав 234 мільйони доларів для дитячої дослідницької лікарні.

[Джаред Айзекман, мільярдер]:

«Я відчував, що ми могли б зібрати дуже багато грошей і привернути увагу до деяких реальних проблем, з якими ми стикаємося тут, на Землі».

Айзекман — засновник компанії, яка обробляє платежі. Він пожертвував 125 мільйонів доларів лікарні та ще 20 мільйонів — іншим фондам.

Завдяки цьому ввійшов до списку 50 провідних благодійників США 2021 року.

[Джаред Айзекман, мільярдер]:
«Знаєте, це очевидно, що сьогодні я можу вплинути набагато більше, ніж коли жив у батьків, і коли ми вперше заснували компанію».

Водночас деякі американці торік пожертвували значно більше. Дехто — понад мільярд доларів. Так загальна сума від 50 благодійників становить 28 мільярдів доларів.

До списку ввійшов Білл Гейтс, Марк Цукерберг та Джефф Безос. Утім, деякі критики кажуть, що суми, які вони виділили, незрівнянно малі, якщо порівняти з їхніми річними доходами.
Коротке посилання на цю сторінку:

Мільярдер, що злітав у космос, увійшов до списку провідних благодійниківУ пластику знайшли набагато більше хімікатів, ніж виявили ранішеВ ОАЕ знайшли золоті монети віком 2000 роківСербські археологи розкопали давньоримську тріумфальну аркуАстрономи знайшли найяскравіший об’єкт у Всесвіті з чорною дірою в центрі«Скелет панди»: новий вид незвичайної морської істоти відкрили в ЯпоніїНовий тривожний рекорд: температура океану в лютому досягла абсолютного максимумуЛичинок коралів заманюють до рифів за допомогою звуківНовинки мобільних технологій показали на Mobile World CongressУ Німеччині розробили мікроботів, які в майбутньому допоможуть лікувати рак

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: