26.02.2024
Телеканал NTD

Samsung відвойовує преміальний ринок новими смартфонами

Samsung відвойовує преміальний ринок новими смартфонами

Компанія Samsung показала свої найновіші телефони Galaxy S. У них акцент зробили на якість відео. У..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Компанія Samsung показала свої найновіші телефони Galaxy S. У них акцент зробили на якість відео.

У міру того як частка преміального ринку Samsung скорочується, компанія прагне привабити користувачів яскравішим та стабільнішим відеозніманням. Особливо на тлі зростання популярності таких платформ, як TikTok, Facebook та YouTube. Нові камери робитимуть якіснішими знімки в темряві.

[Елісон Джонсон, експерт із технологій]:
«Вони кажуть, що нічне фотознімання буде кращим, ліпше передаватиметься глибина зображення в портретному режимі. Камера зможе виділити об’єкт аж до однієї волосинки й вирізати його, а також розмити тло».

Утім, експерти кажуть, що різниця з торішніми моделями невелика. Одна з найпомітніших змін — наявність вбудованого пера для цифрових нотаток та малювання на екрані моделі Ultra. Вона коштуватиме 1200 доларів США.

У попередніх моделях Note перо купували за 40 доларів. Також не було слота для його зберігання.

[Елісон Джонсон, експерт із технологій]:
«Компанія, безперечно, вважає, що існує попит на великі телефони зі стилусами. Є багато шанувальників серії Note, і їх порадує те, що вона й далі живе».

Стандартний Galaxy S22 продаватимуть за 800 доларів, Galaxy S22 Plus — за 1000 доларів.

Усі три моделі надійдуть у продаж 25 лютого.

У 2019 році продаж преміальних телефонів Samsung у світі зменшився майже на третину, а за перші дев’ять місяців минулого року — майже на 20 %. Проте дешевші моделі й далі добре продаються.

Водночас частка Apple на ринку смартфонів класу люкс, навпаки, зростає.
Коротке посилання на цю сторінку:

Samsung відвойовує преміальний ринок новими смартфонамиНові протези дають змогу відчувати температуру предметівУ Німеччині розробили мікроботів, які в майбутньому допоможуть лікувати ракЛичинки коралів збирають біля берегів Таїланду, щоб урятувати рифиАвіашоу в Сінгапурі: ставка на футуристичні повітряні таксіНайдавніші в Південній Америці наскельні малюнки знайшли в аргентинській ПатагоніїКубинські біологи розгадують таємниці міграції птахів із Північної АмерикиНовинки мобільних технологій показали на Mobile World CongressСербські археологи розкопали давньоримську тріумфальну аркуУ США тестують робота, який ходитиме по перетнутій місцевості Місяця та Марса

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: