29.10.2024
Телеканал NTD

Кріотерапія і крапельниця світлом: як дорого відновитися після свят

Кріотерапія і крапельниця світлом: як дорого відновитися після свят

Новорічні свята добігають кінця. І тепер багато хто замислюється, як відновити форму. Варіантів чимало. Лікарі кажуть,..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Новорічні свята добігають кінця. І тепер багато хто замислюється, як відновити форму. Варіантів чимало. Лікарі кажуть, що найекономніший — це стежити за дієтою і виконувати фізичні вправи.

А якщо маєте гроші на щось екстравагантніше, то вибір просто величезний. Наприклад, у цьому салоні краси в Лондоні вам запропонують кріотерапію і насичення киснем під тиском. І все це в поєднанні з тренуваннями.

У цій кріокамері температура опускається до мінус 110 градусів Цельсія. Персонал салону показує, як усе працює. Спочатку 30 секунд у буферній зоні, де лише мінус 60. Потім три хвилини за мінус 110-ти.

[Джон Аттард, керівник салону краси]:

«Якщо коротко, то це допомагає відновитися, зменшуючи запалення, а ще поліпшує кровообіг».

Також процедура посилює вироблення колагену й сприяє втраті жиру та покращенню метаболізму.

Ще одна процедура — киснева камера з підвищеним тиском.

[Джон Аттард, керівник салону краси]:
«Тиск усередині — 1,3 бара. Це як на глибині три метри. Вміст кисню підвищений, й організм через високий тиск ліпше його поглинає».

Щоправда, такі дуже швидкі процедури зовсім не дешеві. Річний абонемент коштує шість тисяч доларів і вище.

В одному відомому готелі Лондона також пропонують розкішне відновлення. Тут зібрали всілякі технології: зі спорту, медицини та навіть досвіду НАСА.

Одна з процедур — крапельниця різним світлом: червоним, зеленим, синім, жовтим та ультрафіолетовим. Від кожного — свій ефект. Та загалом вважається, що його поглинають кров’яні тільця, і це сприяє збагаченню тіла киснем і навіть позбавляє депресії.

[Сара Джейн Макосленд, керівник клініки регенерації]:
«Лікуємо також внутрішньовенним лазерним випромінюванням. Ви, мабуть, чули про вітамінні крапельниці. Принцип такий же, але у вену потрапляє кольорове світло».

А ще тут є вакуумна сауна.

[Сара Джейн Макосленд, керівник клініки регенерації]:
«Нижня частина тіла опиняється у вакуумі. Це стимулює лімфодренаж і детоксикацію. Також ви крутите педалі, що сприяє спаленню жиру. А світлодіоди стимулюють вироблення колагену в ногах».

Тут річний абонемент коштує від 5 до 40 тисяч доларів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Кріотерапія і крапельниця світлом: як дорого відновитися після святВ Ісландії вивергається вулкан: лава підпалила будинки за 40 км від столиці100-річний олімпійський чемпіон Франції готується нести смолоскип Ігор 2024 рокуУ Південній Кореї лікарів-протестувальників збираються віддати під судНереальні очікування в новорічні свята призводять до великого стресуЧасті землетруси тримають у страху жителів столиці МексикиУ Франції під час протестів фермерів загинула жінкаНа Кубі закінчується паливо?Влада Мексики вирішила видати візи мігрантам, які прямують до СШАНеочищені стічні води щодня скидають у річки Сербії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: