18.05.2024
Телеканал NTD

Пес 13 годин зігрівав пораненого господаря в горах Хорватії

Пес 13 годин зігрівав пораненого господаря в горах Хорватії

13 годин зігрівав пораненого господаря аляскинський маламут із кличкою Норд. Турист вирішив підкорити вершину гірського масиву..

Дата завантаження: 2024-04-18

video

13 годин зігрівав пораненого господаря аляскинський маламут із кличкою Норд. Турист вирішив підкорити вершину гірського масиву Велебит, що тягнеться вздовж узбережжя Адріатичного моря в Хорватії.

Чоловік та його пес піднялися на висоту 1700 метрів, а потім зірвалися й прокотилися вниз схилом 150 метрів. Собака не постраждав, а ось турист дуже пошкодив ногу.

Норд зігрівав господаря до приходу рятувальників.

[Грга Бркич, турист]:

«Вони виконали грандіозну роботу, і я дуже їм вдячний. Дісталися дуже швидко».

Рятувальники добиралися до туриста дев’ять годин. Операцію ускладнював глибокий сніг, лід та зламані дерева.

[Даріо, рятувальник]:
«Ми працювали в дуже важкодоступній місцевості. Покладатися довелося лише на себе».

Урятованого туриста передали медикам.

[Маріо, рятувальник]:
«Ми задоволені. Усі так почуваємося, бо виконали завдання».

Пізніше рятувальна служба опублікувала у соцмережі фотографію туриста та його вірного друга. У підписі говориться, що дружба між людиною і собакою безмежна.
Коротке посилання на цю сторінку:

Пес 13 годин зігрівав пораненого господаря в горах ХорватіїЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіЯк панди граються на снігу в зоопарку у БельгіїУ Мексиці жираф здійснить 50-годинну подорож до свого нового домуЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: