23.07.2024
Телеканал NTD

У Лондоні Санта-Клауси сідають за парти й готуються до Різдва

У Лондоні Санта-Клауси сідають за парти й готуються до Різдва

Як правильно сміятися й на який бік закидати помпон. Санта-Клауси знову сіли за шкільні парти в..

Дата завантаження: 2024-04-23

video

Як правильно сміятися й на який бік закидати помпон. Санта-Клауси знову сіли за шкільні парти в Лондоні, щоб обговорити важливі деталі. Тут вони щорічно навчаються та вдосконалюють свої навички.

Хороший Санта має знати вітання кількома мовами й уміти відповідати на запитання дітей про Різдво. Торік довелося опанувати й технічні знання. Через пандемію тепер багато хто віддає перевагу спілкуванню через відеозв’язок.

Деяким дітям так навіть цікавіше.

[Санта-Клаус]:

«Діти показували, куди хотіли б відвезти Санту з подарунками, розповідали про школу чи співали пісню. Дехто показував, що йому подарували на день народження, чи ділився тим, що сталося за рік. Це було дуже цікаво».

Цього року доброго дідуся знову можна запросити додому або ж завітати до нього самим. Санта приймає гостей у спеціальній кімнаті. Вона обставлена так, щоб можна було тримати потрібну відстань.

[Мет Гріст, директор «Міністерства веселощів»]:
«Ми так розміщуємо подарунки, ялинку й усе інше, щоб дистанція зберігалася природно. Водночас усім зручно. Люди не хвилюються, але й чарів свята теж не втрачено».

Компанія «Міністерство веселощів», де працює школа Санта-Клаусів, отримала вже багато заявок. Навантаження буде великим.

[Мет Гріст, директор «Міністерства веселощів»]:
«Цього року маємо коло 30 нових Санта-Клаусів. Сантам доведеться іноді виконувати кілька замовлень на день. Вони виступатимуть на публіці чи спілкуватимуться з дітьми особисто, а потім, уже вдома, проводитимуть трансляцію з Північного полюса, щоправда, не встаючи з дивана».

Різдво вже не за горами, тож дітям нагадують про список бажань.

[Санта-Клаус]:
«І не забудьте вислати його Санта-Клаусу на Північний полюс».

Коротке посилання на цю сторінку:

У Лондоні Санта-Клауси сідають за парти й готуються до РіздваДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долині40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: