26.05.2024
Телеканал NTD

Змагання собак-серферів пройшли в Бразилії

Змагання собак-серферів пройшли в Бразилії

Чотирилапі серфери осідлали хвилі в бразильському Наталі. Тут, у водах Атлантики, змагаються собаки разом зі своїми..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Чотирилапі серфери осідлали хвилі в бразильському Наталі. Тут, у водах Атлантики, змагаються собаки разом зі своїми господарями.

Хтось уже досить добре тримається на дошці, а комусь доводиться й поплавати. Про волохатих учасників подбали особливо — вони в рятувальних жилетах.

Перше місце посіла собака Парафіна та її господар Аугушту. Вони вже здобули срібло та бронзу на чемпіонатах світу.

[Аугушту Сезар, переможець змагань]:

«Я схвильований і дуже радий, що я тут і виграв цей титул».

Такі змагання — тут уже традиція.

[Жаклін Кордейру, організаторка змагань]:
«Ми знову довели, що люди та домашні улюбленці можуть разом відпочивати на пляжі, а серфінг із собаками — чудовий вид спорту».

Собачий серфінг виник ще сто років тому. Спочатку змагання проходили в Каліфорнії та на Гаваях. Тепер вони популярні в різних містах та країнах, де можна займатися серфінгом. Багатьох собак готують до змагань від самого малку.
Коротке посилання на цю сторінку:

Змагання собак-серферів пройшли в БразиліїСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: