26.09.2024
Телеканал NTD

Мільйон вогнів прикрасив данський парк «Тіволі» в передчутті Різдва

Мільйон вогнів прикрасив данський парк «Тіволі» в передчутті Різдва

Мільйон вогнів та тисячі ялинкових іграшок. У данському парку «Тіволі» розпочалася різдвяна казка. Усюди красуються ялинки..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Мільйон вогнів та тисячі ялинкових іграшок. У данському парку «Тіволі» розпочалася різдвяна казка.

Усюди красуються ялинки — їх тут майже тисяча. На прикрашення пішло три з половиною кілометри гірлянд та 70 тисяч кульок та інших іграшок. Святкова ілюмінація освітлює всі будівлі, доріжки й атракціони парку.

[туристка зі США]:
«Тут дуже красиво. Мені подобається дивитися на всі ці вогні. І я люблю серця, і ці, що я побачила в Копенгагені, мені теж сподобалися. Чарівно».

[турист із Великої Британії]:
«Раніше я багато чув про “Тіволі”. Мені казали, що взимку тут особливо чарівно. Тому ми спеціально приїхали до Копенгагена, щоб побувати в парку. Мої очікування справдилися. Це дивовижно й чудово».

«Тіволі» — один із найстаріших парків розваг світу. Відкрився 178 років тому. Останні десятиліття тут із розмахом святкують Різдво. Щороку в листопаді парк ненадовго закривають. Потім він постає перед публікою у всій своїй святковій пишності.
Коротке посилання на цю сторінку:

Мільйон вогнів прикрасив данський парк «Тіволі» в передчутті РіздваПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніЗнайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в АргентиніСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили місто40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропорту

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: