28.11.2024
Телеканал NTD

Ліхтарі-динозаври: виставка світла відкрилася в Парижі

Ліхтарі-динозаври: виставка світла відкрилася в Парижі

Потрапити прямо в пащу доісторичному хижакові. Тут це зовсім не страшно й навіть пізнавально. У паризькому..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Потрапити прямо в пащу доісторичному хижакові. Тут це зовсім не страшно й навіть пізнавально. У паризькому ботанічному саду відкрили виставку гігантських ліхтарів на тему динозаврів.

Понад 100 світлових скульптур рослин і тварин переносять відвідувачів на 600 мільйонів років у минуле. Тут і масивні трицератопси, і довгошиї бронтозаври.

[відвідувачка]:
«Так цікаво. Це виставка про тварин, яких більше немає. Тут є такі, про які ми нічого не знаємо. Але все так гарно світиться».

Фігури зроблено зі сталі, паперу та лампочок.

[відвідувачка]:
«Дуже пізнавально й дуже красиво. Підходить для кожного віку».

[відвідувачка]:
«Чудово. Мені дуже сподобалися всілякі доісторичні тварини. Кольори просто фантастичні».

Організатори кажуть, що хотіли не просто створити різдвяну атмосферу, а й розповісти про біорізноманіття та про те, що багато видів тварин уже зникло.

За їхніми словами, сьогодні на планеті мешкає лише 2 % тієї кількості видів, які в різні періоди жили на Землі раніше.
Коротке посилання на цю сторінку:

Ліхтарі-динозаври: виставка світла відкрилася в ПарижіВ Італії вимирають газетні кіоскиОсвіта в екстремальних умовах: навчальний центр на дереві збудували в джунглях ПеруЗберегти майстерність карбування в Марокко допомагає статус Світової спадщиниРимській імперії присвятили нову виставку в Британському музеїВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїКупання серед криги: незвичайну розвагу пропонують у ШвеціїДерев’яний каркас даху собору Паризької Богоматері відновилиСендбординг повертається до Намібії«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: