20.06.2024
Телеканал NTD

Роботи сортують посилки на пошті в Греції

Роботи сортують посилки на пошті в Греції

Ці верткі жовті роботи снують туди-сюди, як мурахи, і ніколи не стикаються. Вони головні помічники в..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Ці верткі жовті роботи снують туди-сюди, як мурахи, і ніколи не стикаються. Вони головні помічники в центрі сортування пошти в містечку під Афінами.

55 чотириколісних автономних машинок обладнано штучним інтелектом. Їхнє завдання — полегшити людям роботу.

[Георг Константопулос, виконавчий директор поштової служби]:
«Донедавна сортували вручну, і мали чітко дотримуватися строків. Часто траплялися помилки, через що виникали затримки з доставленням до наших клієнтів і зростали витрати компанії».

В епоху пандемії поштові служби перевантажені, адже багато хто перейшов на купівлю онлайн. Але тут упевнені, що з усім упораються.

[Георг Константопулос, виконавчий директор поштової служби]:
«Ми втричі збільшили швидкість сортування посилок. Клієнти отримують пошту вже наступного дня. Ці автономні мобільні роботи енергоефективні, що знижує споживання енергії під час сортування».

Роботи сканують поштовий код, зважують посилку і, залежно від результату, поміщають її в потрібний мішок.

[Георг Константопулос, виконавчий директор поштової служби]:
«Мета — не замінити людей роботами, а зробити роботу людей ефективнішою».

За день роботи можуть опрацювати майже 170 тисяч посилок вагою до 15 кілограмів. Що чотири години їм треба підзаряджатися. Але це триває всього п’ять хвилин.
Коротке посилання на цю сторінку:

Роботи сортують посилки на пошті в ГреціїЧи можна забезпечити Землю дешевою сонячною енергією з космосуЛичинки коралів збирають біля берегів Таїланду, щоб урятувати рифиАвіашоу в Сінгапурі: ставка на футуристичні повітряні таксіДо нас летить одна з найяскравіших відомих кометЕкспрес-тести із жуйок планують виробляти в ШотландіїЯк за 200 років розвинулася наука про динозаврівПриватний місячний модуль «Одіссей» лежить на боці, але працюєСербські археологи розкопали давньоримську тріумфальну аркуКубинські біологи розгадують таємниці міграції птахів із Північної Америки

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: