29.12.2024
Телеканал NTD

Фейсбук змінить свою назву

Фейсбук змінить свою назву

Фейсбук змінить свою назву. Нову оголосять наступного тижня. Можливо, під час щорічної конференції Connect, яка має..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Фейсбук змінить свою назву. Нову оголосять наступного тижня. Можливо, під час щорічної конференції Connect, яка має відбутися 28 жовтня.

Головне питання — навіщо це потрібно. Останнім часом соцмережа зазнає критики регулятивних органів та законодавців.

Однією з причин зміни назви може бути те, що голова Фейсбуку Марк Цукерберг хоче віддалитися від скандалів. Приміром, недавно колишня його працівниця звинуватила компанію в тому, що заради прибутку соцмережа нехтує безпекою особистих даних користувачів, зокрема й дітей.

Іншою причиною може бути те, що Цукерберг прагне створити свій метавсесвіт. Це цифровий простір, у якому можна буде спілкуватися, використовуючи окуляри віртуальної реальності, і за їх допомоги під’єднуватися до всіляких пристроїв.

З липня компанія вкладала великі гроші в розроблення платформи віртуальної і доповненої реальності, а ще гарнітур, окулярів та браслетів.

Раніше Цукерберг казав, що в майбутньому окуляри віртуальної реальності будуть такими ж популярними гаджетами, як смартфони.

Новину про зміну назви Фейсбук офіційно поки не коментує.

Варто зазначити, що, крім однойменної соцмережі, Фейсбуку також належить інстаграм, вотсап, месенджер та VR-компанія «Окулус».
Коротке посилання на цю сторінку:

Фейсбук змінить свою назвуНовинки мобільних технологій показали на Mobile World CongressЯк можна визначити рак грудей за відбитком пальцяЯк «суперличинки» допоможе розв’язати проблему перероблення пластикуНоутбук із подвійним екраном та майбутнє прозорих дисплеїв — новинки CES-2024В Австралії успішно розводять рідкісних риб із «руками»200 давніх украдених артефактів повернулися до ПеруУ пластику знайшли набагато більше хімікатів, ніж виявили ранішеЗ олії — біопальне: новий завод у ДубаїЛичинок коралів заманюють до рифів за допомогою звуків

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: