29.11.2024
Телеканал NTD

Бразильська котокав’ярня пропонує забрати тварин із собою

Бразильська котокав'ярня пропонує забрати тварин із собою

Котячий силует у чашці з капучино, печиво у вигляді котячих лапок, і звісно ж справжні коти...

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Котячий силует у чашці з капучино, печиво у вигляді котячих лапок, і звісно ж справжні коти. У цій котокав’ярні, що в центрі Ріо-де-Жанейро, усе в найкращих традиціях зоокафе.

[Джованна Молінаро, господиня котокав’ярні]:
«До нас приїздять навіть з інших штатів. Скільки разів я чула від людей, що вони не люблять котів. Але полюбили, поспілкувавшись із ними тут. <…> По-перше, коти мають неймовірну енергетику, по-друге, я можу сказати, що вони віддають усе, що отримують».

Котячі кав’ярні прийшли з Азії. Перша відкрилася на Тайвані в 1998 році. А ця бразильська має одну особливість. Тут можна забрати мурчика із собою. Заклад співпрацює з організацією, яка рятує котів.

[Джованна Молінаро, господиня котокав’ярні]:
«У світі є й інші котячі кав’ярні, але тут ми зосередилися на тому, щоб коти могли знайти новий дім».

За даними Бразильського інституту домашніх тварин, у 2019 році в країні було понад 78 мільйонів домашніх котів і собак. Через смерті під час пандемії коронавірусу багато тварин утратили господарів і залишилися сам на сам.

Заклад відкрився рік тому і вже багатьом полюбився.

[відвідувачка]:
«В оточенні всіх цих котів почуваюся як у раю. Я закохана в них! Таке відчуття, що я уві сні, де безліч кошенят».

[відвідувачка]:
«Я закохана! Не бажаю іти. Хочу просто залишитися тут і обіймати котів».

Коротке посилання на цю сторінку:

Бразильська котокав’ярня пропонує забрати тварин із собоюУ Південній Кореї лікарів-протестувальників збираються віддати під судГромадяни Косова тепер можуть без віз їздити до країн ШенгенуУ Мексиці на тлі нестачі води розгоряється суперечка через приватні штучні озераООН: дитяча смертність у світі зменшилася до рекордно низького рівняЯк голодні калани допомагають урятувати берегову лінію американського штату КаліфорніяShell продасть проблемні берегові підприємства в НігеріїКубинці поспішають заправитися перед різким стрибком цін на пальнеТуристи закликають дати спокій принцесі Кейт після того, як її помітили у ВіндзоріСуданці виходять в інтернет через Starlink, оскільки мобільного зв’язку немає

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: