26.02.2024
Телеканал NTD

У болівійській лікарні спілкуються з пацієнтами по відеозв’язку

У болівійській лікарні спілкуються з пацієнтами по відеозв'язку

Не наживо, то хоч віртуально. Цей невеликий екран монітора — неоціненна можливість для коронавірусних пацієнтів побачитися..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Не наживо, то хоч віртуально. Цей невеликий екран монітора — неоціненна можливість для коронавірусних пацієнтів побачитися з родичами. Так в одній з лікарень Ла-Паса на деякий час об’єднують розлучені сім’ї.

Хворі спілкуються з рідними за допомогою відеодзвінків. Для зв’язку обладнали окрему кімнату. Кожному відводять від трьох до п’яти хвилин.

Сестри Рут і Лідія змогли поговорити з матір’ю і батьком, яких госпіталізували з COVID-19.

[Рут Лагос, дочка пацієнтів]:

«Моїх батьків, дві опори мого дому, госпіталізовано тут. Ми дуже раді, що є такий спосіб спілкування, і ми можемо побачитися одне з одним. Іноді страшно відправляти родичів до лікарні, бо люди бояться, що більше їх не побачать».

Синтія вперше за два тижні поговорила зі своїм госпіталізованим чоловіком. Вони одружені сім років.

[Синтія Квісберт, дружина пацієнта]:
«Бог і його доброта безмежні, і цього дня я можу з тобою побачитися. Сьогодні ти так близько. Мій коханий, ми це подолали, ми подолали це завдяки тому, що Бог на нашому боці».

У Болівії щодня реєструють у середньому 1350 нових випадків захворювання на COVID-19.
Коротке посилання на цю сторінку:

У болівійській лікарні спілкуються з пацієнтами по відеозв’язкуОстанній підліток у селі: як Греція планує підвищувати народжуваністьМистецтво допомагає людям із деменцією поліпшити якість життяТуристи розчаровані через страйк працівників Ейфелевої вежіУ передмісті Парижа відкрилося Олімпійське селищеФермери біля затоплених полів у Греції скаржаться на погоду та просять допомоги19 000 голів худоби на борту: скандальне судно прибуло до ІракуЕпідемія лихоманки денге може початися в АргентиніВикинутому в пустелі Атакама одягу дають друге життяТуристи закликають дати спокій принцесі Кейт після того, як її помітили у Віндзорі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: