19.03.2024
Телеканал NTD

Кросівки Каньє Веста пішли з молотка за рекордні $ 1,8 млн

Кросівки Каньє Веста пішли з молотка за рекордні $ 1,8 млн

На аукціоні в Гонконзі за один мільйон 800 тисяч доларів продали знамениті кросівки Каньє Веста. Придбала..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

На аукціоні в Гонконзі за один мільйон 800 тисяч доларів продали знамениті кросівки Каньє Веста. Придбала лот компанія Rares, яка скуповує й перепродує колекційне взуття.

Ці кросівки — перші в лінійці заснованого Вестом бренду Yeezy. Їх зроблено в одному екземплярі у 2008 році для самого музиканта. Вест створював взуття спільно з дизайнерами компанії Nike.

Кросівки Каньє Веста стали першими, які купили за понад мільйон доларів. Вони також встановили рекорд як найдорожчі кросівки, які пішли з молотка. Попереднє досягнення належало кросівкам Nike Air Jordan 1 з автографом Майкла Джордана. Але за них заплатили втричі менше, ніж за взуття Каньє Веста.

У 2013 році американець перестав співпрацювати з Nike і тепер розробляє дизайн взуття й одягу спільно з компанією Adidas.

Останніми роками кросівки стали частими лотами на великих аукціонах, приєднавшись до традиційніших товарів, таких як твори мистецтва, ювелірні прикраси та вина.
Коротке посилання на цю сторінку:

Кросівки Каньє Веста пішли з молотка за рекордні $ 1,8 млнПрогулянка найромантичнішим садом світуНародну музику шоро в Бразилії визнали культурною спадщиноюВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в МарракешіМедитацію викладають учням старших класів в одній з австралійських шкілКубинське болеро внесли до списку культурної спадщини ЮНЕСКОУперше за 450 років вісім частин вівтаря епохи Відродження зібрали докупиМодниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у Дубаї200 дронів показали світлове шоу в нічному небі МадридаЯк нещастя надихнуло мігрантку з Камеруну створити модний бренд у Лівані

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: