20.03.2024
Телеканал NTD

Італійці насолоджуються весною на тюльпановому полі

Італійці насолоджуються весною на тюльпановому полі

На тюльпановому полі в італійському місті Арезе знову повно відвідувачів. Цієї весни карантинні обмеження трохи м'якші,..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

На тюльпановому полі в італійському місті Арезе знову повно відвідувачів. Цієї весни карантинні обмеження трохи м’якші, тому сюди приїжджають жителі сусідніх міст.

[Нітсудже Воланіос, співвласниця компанії — власника тюльпанового поля]:
«Деякі можуть вийти з дому й приїхати. Можу собі уявити, як важко сидіти вдома, особливо коли є діти. Їх не можна тримати під замком. Тож тут сім’ї можуть трохи відпочити».

Вхідні квитки продаються онлайн. У вартість входять два тюльпани. За кожен додатковий треба доплатити по одному євро. У попередні роки платили по півтора.

[Сімона Рендіна, туристка з Мілана]:
«Серце розкривається, коли бачиш це барвисте поле. Наші оселі теж треба трохи прикрасити».

[Камілл Юрас, туристка з Мілана]:
«Дуже мальовничо. Чудово, що можна знову вийти з дому й побути на природі. Цей зв’язок із природою дуже важливий. Ми хотіли показати все це дитині, але й нам, дорослим, тут дуже добре».

[Андреа Пінто, турист із Мілана]:
«Прекрасна ініціатива. Це навіює спогади про нормальні часи. І ми хотіли побачити трохи яскравих барв і відчути прихід весни».

На 2-х гектарах поля росте 450 сортів тюльпанів.

[Нітсудже Воланіос, співвласниця компанії — власника тюльпанового поля]:
«Мені подобаються всі. Кожен тюльпан гарний по-своєму. Мені подобаються папугові тюльпани, а також темно-пурпурові. Не можу вибрати якийсь один. Це як власні діти — любиш усіх».

За день на поле пускають до півтори тисячі осіб. Раніше кількість гостей сягала п’яти, а іноді — дев’яти тисяч.

Тюльпанове поле прийматиме відвідувачів до кінця квітня чи трохи довше — поки не відцвітуть квіти.
Коротке посилання на цю сторінку:

Італійці насолоджуються весною на тюльпановому поліМузикант зіграв на вертикальному фортепіано просто в небіКарнавал у Венеції може стати «платним»Осінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-порте2400 троянд різних сортів привезли на виставку в ІндіїМодниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у ДубаїМедитацію викладають учням старших класів в одній з австралійських шкілПрогулянка найромантичнішим садом світуПаризький кондитер створив незвичайне тістечко з нагоди Олімпійських ігорМодний дім Carolina Herrera показав красу як силу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: