28.02.2024
Телеканал NTD

Котяча кав’ярня в Австралії: 2 години в товаристві 43 мурчиків

Котяча кав'ярня в Австралії: 2 години в товаристві 43 мурчиків

У меню цієї кав'ярні австралійського міста Дарвін першим пунктом ідуть коти. Однак любителям тварин не варто..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

У меню цієї кав’ярні австралійського міста Дарвін першим пунктом ідуть коти. Однак любителям тварин не варто хвилюватися. Вусатих чотирилапих друзів тут не їдять. Їм дарують своє тепло й увагу відвідувачі закладу.

Ця котокав’ярня пропонує кожному гостю дві години частувань та якісного відпочинку серед котів.

[Шеріл Мічі, власниця кав’ярні]:
«У цій кав’ярні зараз живуть 43 коти. Ми пропонуємо бронювати відвідування, а потім дві години з ними гратися».

Послуга особливо сподобалася тим, хто не має домашніх улюбленців.

[Шеріл Мічі, власниця кав’ярні]:
«Коли люди про нас дізнаються, то відвідують знов і знов. Так, щотижня є два-три нові клієнти, які мають привід прийти ще».

Дослідження показують, що домашні тварини поліпшують психічний стан. Аарон прийшов до кав’ярні, щоб зняти стрес і трохи заспокоїтися.

[Аарон Кенонс, відвідувач кав’ярні]:
«Ви навіть не уявляєте, як це було чудово. Усі коти стрибнули на мене, і я відчув, що мій настрій швидко поліпшується».

[Шеріл Мічі, власниця кав’ярні]:
«Дуже цікаво спостерігати, як вони входять: спочатку такі дуже налякані, бо мають багато проблем і відчувають, що не можуть дати їм раду».

Поки мурчики заспокоюють відвідувачів кав’ярні, їхньому власникові доводиться рятувати своє здоров’я. У нього діагностували недоумство. Але він каже, що коти дуже допомагають, коли йому особливо важко.
Коротке посилання на цю сторінку:

Котяча кав’ярня в Австралії: 2 години в товаристві 43 мурчиківНовий олімпійський водний центр у Парижі гріє воду енергією сонцяЯк пінгвінів захищають від пожеж на австралійському острові ФіліппЗнаменитий рибний ринок у Токіо приваблює відвідувачів ресторанами та СПА-центромНауковці: 2023 рік став найтеплішим за всю історію спостереженьКенійські огієки борються порти виселення з прадавнього лісуУ Ріо намагаються зупинити спалах лихоманки денге до кульмінації карнавалуУ Камеруні стартувала перша у світі програма планової вакцинації проти маляріїShell продасть проблемні берегові підприємства в НігеріїУ передмісті Парижа відкрилося Олімпійське селище

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: