23.07.2024
Телеканал NTD

Футболку Марадони з автографом виставляють на аукціон

Футболку Марадони з автографом виставляють на аукціон

У США на аукціон виставлять футболку знаменитого аргентинського футболіста Дієго Марадони з автографом. Він грав у..

Дата завантаження: 2024-04-23

video

У США на аукціон виставлять футболку знаменитого аргентинського футболіста Дієго Марадони з автографом. Він грав у ній на першому своєму чемпіонаті світу в 1982 році в Іспанії. Для Аргентини турнір почався з матчу зі збірною Бельгії.

[Алекс Макніколл, голова аукціонного дому]:
«Ця річ потрапила до нас від журналіста, який висвітлював чемпіонат світу 1982 року. Він дружив із тренером аргентинської збірної Луїсом Менотті. Той віддав йому футболку, а через роки на ній розписався сам Марадона. Футболка пробула в журналіста майже 40 років».

Фахівці кажуть, що таких лотів на публічний аукціон не виставляли жодного разу.

[Алекс Макніколл, голова аукціонного дому]:
«За нашими оцінками, за футболку можна отримати від 150 до 250 тисяч доларів. І гадаю, це обережне припущення, бо такі речі рідко потрапляють на аукціон».

Марадона помер торік у листопаді у віці 60 років.
Коротке посилання на цю сторінку:

Футболку Марадони з автографом виставляють на аукціонКурка з «драконячими лапами» — найліпший подарунок на в’єтнамський Новий рікРеконструкцію центру Каїра хочуть почати найближчими місяцямиОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеПаризький кондитер створив незвичайне тістечко з нагоди Олімпійських ігорЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюУ сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у ЛондоніУ Великій Британії відзначають 100-річчя лялькового будинку королеви МаріїФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: