29.04.2024
Телеканал NTD

Відвідувачі знову заполонили зоопарки Англії

Відвідувачі знову заполонили зоопарки Англії

У Віпснейдському зоопарку, що на півночі Лондона, повно відвідувачів. Після п'яти місяців карантину його 3800 мешканців..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

У Віпснейдському зоопарку, що на півночі Лондона, повно відвідувачів. Після п’яти місяців карантину його 3800 мешканців знову зустрічають гостей.

Фламінго привітно кричать, а шимпанзе чекають свій сніданок, щоб, як і раніше, поїсти під пильними поглядами дітей та дорослих.

[Гейлі Джейкман, працівниця зоопарку]:
«(На карантині) ми даємо їм усіляку цікаву їжу. Ми намагаємося максимально підтримувати їхнє звичне життя».

У Великій Британії з 12 квітня ослабили карантинні заходи. У день відкриття черга до зоопарку виросла із самого ранку.

[відвідувачка зоопарку]:
«У нас тут дехто прямо мріяв побачити левів. Він буде першою людиною, яка побачить їх цього року. Ідеальна можливість!»

[відвідувачі зоопарку]:
«Вони чекали цього дуже довго. <> І для зоопарку це теж важливо. Він був зачиненим так довго. Важливо, щоб він працював далі».

Зоопарк охоплює коло 240 гектарів. На доріжках і біля вольєрів тепер намальовані сліди від лап. Вони показують, на якій відстані слід триматися один від одного. Також скрізь можна побачити антисептичні засоби.

Приблизно за 50 кілометрів звідси запрацював і Лондонський зоопарк. Тут теж потрібно дотримуватися всіх запобіжних заходів. Приміром, квитки треба купувати заздалегідь онлайн, а в зоопарку тримати дистанцію. Вольєри в критих приміщеннях, наприклад із рептиліями, поки недоступні.

[відвідувачка]:
«Ми були тут перед другим локдауном. Іноді приходили. Приємно знову сюди повернутися й подивитися на тварин. Тут знову багатолюдно. Добре, що можна знову сюди прийти».

Тварини теж раді поверненню людей.
Коротке посилання на цю сторінку:

Відвідувачі знову заполонили зоопарки АнгліїУ Киргизстані відроджують традицію носити жіночий головний убір елечекФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-ЖанейроДесятки повітряних зміїв злетіли в небо над індійським АхмадабадомБлакитного тунця продали майже за $800 000 на аукціоні в ЯпоніїУнікальна знахідка: у Данії знайшли руни на мечі віком майже 2000 роківРимській імперії присвятили нову виставку в Британському музеї10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у Луврі200 дронів показали світлове шоу в нічному небі МадридаРеконструкцію центру Каїра хочуть почати найближчими місяцями

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: