20.07.2024
Телеканал NTD

Найстаріший британський розвізник газет вирішив поки не виходити на пенсію

Найстаріший британський розвізник газет вирішив поки не виходити на пенсію

Понад десять років 80-літній житель британського села Гедкорн графства Кент встає до шостої ранку й вирушає..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Понад десять років 80-літній житель британського села Гедкорн графства Кент встає до шостої ранку й вирушає на роботу. Джордж Бейлі — найстаріший у Великій Британії розвізник газет.

[Джордж Бейлі, найстаріший у Великій Британії розвізник газет]:
«Я просто встаю. Якщо я встав, то я знаю, що ще живу. І якщо добре почуваюся, то саме час починати розвезення».

Утім, настрій донедавна дідусь мав не такий бойовий. Цього року він планував іти на пенсію, бо крутити педалі було дедалі складніше, особливо взимку.

Але тепер він передумав, бо місцевий підприємець подарував йому електровелосипед. Джордж каже, що поки не опанував нового засобу пересування, але вже покладає на нього великі надії.

[Джордж Бейлі, найстаріший у Великій Британії розвізник газет]:
«У Гедкорні всі дороги горизонтальні — я можу їздити, не вмикаючи мотора. Та, очевидно, послуговуватимуся ним у вітряну погоду. Завдяки мотору я не буду надто напружуватися й берегтиму ноги».

Джордж уже планує докупити невеликий візок для газет і прикріпити його до електровелосипеда. Він також каже, що з новим транспортом готовий працювати до свого 90-річчя.
Коротке посилання на цю сторінку:

Найстаріший британський розвізник газет вирішив поки не виходити на пенсіюУ Мексиці жираф здійснить 50-годинну подорож до свого нового домуУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотеку40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваКішки пройшли подіумом на Тижні моди в Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: