25.09.2024
Телеканал NTD

Віденські спецпризначенці переодягнулися в супергероїв, щоб розважити дітей у лікарні

Віденські спецпризначенці переодягнулися в супергероїв, щоб розважити дітей у лікарні

Австрійські поліціянти спецпідрозділу WEGA підготували сюрприз для пацієнтів дитячої лікарні у Відні. Вони переодяглися в супергероїв..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Австрійські поліціянти спецпідрозділу WEGA підготували сюрприз для пацієнтів дитячої лікарні у Відні. Вони переодяглися в супергероїв і спустилися на тросах зовні будівлі так, щоб їх бачили у вікнах.

Перед дітьми й дорослими з’явився Бетмен, Супермен і Людина-павук.

[Барбара Хан, директор лікарні]:
«Діти спостерігали за цим із лікарняних палат. Для нас було дуже важливо, щоб усі учасники заходу пройшли тестування (на коронавірус). Це дало нам змогу провести абсолютно безпечне й дуже круте шоу».

Деяким маленьким пацієнтам навіть пощастило сфотографуватися в компанії супергероїв.

Поліціянти присвятили захід Міжнародному дню боротьби з дитячою онкологією. Вони також хотіли трохи розважити юних пацієнтів, бо через пандемію відвідування лікарні обмежено.
Коротке посилання на цю сторінку:

Віденські спецпризначенці переодягнулися в супергероїв, щоб розважити дітей у лікарніЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиЗнайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в АргентиніПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамам

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: