29.01.2024
Телеканал NTD

На термальному курорті в Тоскані проходять реабілітацію люди, що перенесли COVID-19

На термальному курорті в Тоскані проходять реабілітацію люди, що перенесли COVID-19

Знаменитий спа-курорт у містечку Кашяна-Терме італійської провінції Піза поки не приймає звичайних відпочивальників. Однак реабілітаційний центр..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Знаменитий спа-курорт у містечку Кашяна-Терме італійської провінції Піза поки не приймає звичайних відпочивальників. Однак реабілітаційний центр тут не закривається навіть під час карантину.

Він допомагає відновити здоров’я пацієнтам, які перенесли коронавірусну хворобу у важкій формі. Сюди звертаються, якщо утруднене дихання чи коли суглоби втратили рухливість.

У цьому басейні з термальною водою заняття проводять фахівці. Допомога потрібна і молодим, і старим. Також у реабілітаційному центрі можна робити інгаляції.

[Едуардо Фальцоне, співробітник спа-центру]:

«Пацієнти, які зверталися до нашого реабілітаційного центру чи центру гідротерапевтичних інгаляцій, казали, що після курсу лікування відчули зміни на краще. Ми знаємо, що термальна вода — це важлива допомога для хворих суглобів і дихальної системи».

Літні пацієнти ще займаються на тренажерах і виконують усілякі вправи, які допомагають відновити рухові функції. Після тяжкої хвороби декому навіть складно просто стати на ноги. Крім того, фахівці роблять пацієнтам масаж і допомагають розробити суглоби.

Тоскана, до якої входить провінція Піза, славиться термальними джерелами. Там кілька десятків курортів. Кашяна-Терме розташований неподалік від міста Піза. Першу купальню тут побудувала Матильда Тосканська на початку XII століття.
Коротке посилання на цю сторінку:

На термальному курорті в Тоскані проходять реабілітацію люди, що перенесли COVID-19Кубинці поспішають заправитися перед різким стрибком цін на пальне19 000 голів худоби на борту: скандальне судно прибуло до ІракуСтаре місто в Дубровнику хочуть повернути місцевим жителямРясні снігопади та крижаний дощ: Європа переживає транспортний колапсКенійські огієки борються порти виселення з прадавнього лісуТисячі лікарів у Південній Кореї звільняються на знак протестуГабонський дизайнер перетворює викинутий папір на красиві вазиНереальні очікування в новорічні свята призводять до великого стресу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: