26.10.2024
Телеканал NTD

81-річна фітнес-бабуся стала зіркою тіктоку

81-річна фітнес-бабуся стала зіркою тіктоку

Ця 81-рчна німецька бабуся стала зіркою молодіжної соцмережі «Тікток». У застосунку зазвичай викладає короткі відео молодь...

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Ця 81-рчна німецька бабуся стала зіркою молодіжної соцмережі «Тікток». У застосунку зазвичай викладає короткі відео молодь. Однак тепер у тренді уроки фітнесу цієї жительки міста Лайхлінген.

Її прозвали фітнес-бабусею. Еріка Рішко не дала карантинові змусити її лежати на дивані. Коли вона не тренується, то відпрацьовує танцювальні рухи із чоловіком.

[Еріка Рішко, фітнес-бабуся]:
«Гадаю, нам треба більше танцювати. Я хотіла б частіше ходити на танці. Тепер мені треба сердито поглянути на чоловіка».

Перше відео Еріка виклала до соцмережі ще навесні, коли в Німеччині почався перший карантин. Відтоді вона опублікувала понад 100 роликів. У них вона робить відтискання, планку та інші вправи, а також танцює й надихає всіх не сидіти склавши руки.

[Еріка Рішко, фітнес-бабуся]:
«Супер, я дуже рада. Ще ніколи не була так упевнена в собі, як зараз. Тікток та інстаграм стали для мене великим поштовхом. Молоді хлопці та дівчата нам кажуть, що ми приголомшливі, запитують, як ми це робимо, і пишуть, що ми — їхня мотивація. Це чудесно».

Бабуся вже має коло 125 тисяч підписників. А в застосунку під її роликами поставили понад два мільйони вподобайок.

[Еріка Рішко, фітнес-бабуся]:
«Деякі пишуть “Ви будете моїми дідусем і бабусею?” або “Моя бабуся померла, можете зайняти її місце?”. А американці пишуть “Хай благословить вас Бог” тощо. Це дивовижно й неймовірно. Ніхто такого не очікував. Думала, що люди просто дивитимуться, але така увага… це вражає».

Дізнався про успіхи цієї бабусі навіть мер міста. Він особисто зустрівся з Ерікою і привітав її.

[Франк Шнайдер, мер Лайхлінгена]:
«Мені подобаються історії про те, як змінюється життя людини. Тепер можу сказати, що без коронавірусу цього б не сталося. Людина просто діставала задоволення, а потім їй удалося привернути увагу й зворушити стільки людей не лише в Німеччині, але й у всьому світі».

Бабуся зазвичай після сніданку читає всі коментарі. Каже, що попереду ще має багато проєктів.
Коротке посилання на цю сторінку:

81-річна фітнес-бабуся стала зіркою тіктокуДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»Свобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакури

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: