26.01.2024
Телеканал NTD

Австралійка за 10 років виростила понад 200 осиротілих кенгуру й валабі

Австралійка за 10 років виростила понад 200 осиротілих кенгуру й валабі

Семимісячний східний сірий кенгуру з кличкою Енді ― один із підопічних австралійки Крісті Джаррет. Десять років..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Семимісячний східний сірий кенгуру з кличкою Енді ― один із підопічних австралійки Крісті Джаррет. Десять років тому вона почала безоплатно доглядати осиротілих і поранених дитинчат сумчастих тварин.

Жінка дбає про кенгуру, знайдених у Новому Південному Уельсі.

[Крісті Джарет, волонтерка]:
«На нього напала ворона. У малюка був подертий ніс, а ще поранено ноги та хвіст. Йому зробили невелику операцію, і зараз він почувається добре».

Дитинча буде під опікою, поки не зможе жити самостійно в дикій природі. Крісті піклується також і про Піппе, Френкі та Рорі.

[Крісті Джарет, волонтерка]:

«Френкі осиротіла через ДТП. Її знайшли в сумці загиблої матері. Вона важила всього 600 грамів, тому їй треба було тепло, регулярне харчування й велика підтримка».

Жінка працює адміністратором в одній зі шкіл Батерста, а у вільний час виходжує кенгуру. Часто їх треба не лише годувати, але й лікувати.

[Крісті Джарет, волонтерка]:
«Я побачила, які вони добрі й емоційні. Це стало для мене відкриттям. Вони радо спілкуються. Кенгуру не домашні, а дикі, але вони дуже дивовижні. Турбота про збереження дикої природи дає мені те, чого я більше ніде не отримаю».

Піклуватися про тварин австралійці допомагає її чоловік. За десять років вони виходили й виростили понад 200 кенгуру й валабі. Водночас деякі підопічні, яких випустили в дику природу, періодично навідуються в гості. Вони перестають повертатися лише тоді, коли повністю звикнуть до самостійного життя.

Коротке посилання на цю сторінку:

Австралійка за 10 років виростила понад 200 осиротілих кенгуру й валабіНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»Перегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого Валентина

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: