26.02.2024
Телеканал NTD

Морський птах через ураган опинився в пустелі Техасу

Морський птах через ураган опинився в пустелі Техасу

Цей морський птах звикає до нового тимчасового місця проживання. Недавній сильний ураган, що налетів на західні..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Цей морський птах звикає до нового тимчасового місця проживання. Недавній сильний ураган, що налетів на західні регіони США, переніс цього великого фрегата до пустельного регіону штату Техас.

[Вікторія Мілн, головний ветеринар зоопарку Ель-Пасо]:
«Пеліканоподібних тут практично не зустріти. Їх раніше дуже рідко бачили в Західному Техасі та Нью-Мексико. Зазвичай вони живуть у тропічних зонах біля океану».

Птаха знайшов місцевий житель. Потім передав у центр реабілітації, звідки той потрапив до зоопарку.

Ветеринари оглянули гостя й сказали, що з ним усе гаразд.

[Вікторія Мілн, головний ветеринар зоопарку Ель-Пасо]:
«Ми не виявили жодних серйозних травм. Не схоже, що в нього зламані кістки чи є якісь серйозні проблеми з м’язами чи суглобами. Найімовірніше, він просто дуже втомився від того, що його занесло туди, куди він летіти не збирався. Як наслідок, він не зміг знайти безпечного місця й добути їжу».

Працівники зоопарку не зможуть точно визначити, звідки принесло птаха. Але тільки-но він набереться сил і зміцніє, його доставлять на тропічні острови Флорида-Кіс, що на південному сході США. Там живуть й інші великі фрегати.

Зараз саме шукають пілота зі своїм літаком, який зміг би підкинути птаха до Флориди.

Чи вгадали ветеринари з батьківщиною птаха, невідомо, але серед одноплемінників йому точно буде веселіше.
Коротке посилання на цю сторінку:

Морський птах через ураган опинився в пустелі ТехасуОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у Бельгії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: