20.03.2024
Телеканал NTD

Виставка «Сумки: від і до» відкривається в Лондоні

Виставка «Сумки: від і до» відкривається в Лондоні

У Лондоні відкривається виставка, яку присвячено сумкам. Вона так і називається «Сумки: від і до». Відвідувачі..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

У Лондоні відкривається виставка, яку присвячено сумкам. Вона так і називається «Сумки: від і до».

Відвідувачі побачать 300 експонатів: від портфеля колишнього британського прем’єра Вінстона Черчилля до сумочки Fendi екранної героїні Сари Джессіки Паркер.

Загалом усі предмети розділено на три категорії: «Функціонал і практичність», «Статус і самовираження», «Дизайн та виробництво».

[Люсія Саві, кураторка виставки]:

«Виставка досліджує функціонал, символічне значення, дизайн і процес виготовлення сумок за кілька століть. Найдавніший експонат на виставці датовано XVI століттям. І ми проходимо весь шлях аж до наших часів».

Виставка мала розпочатися у квітні. Однак через пандемію відкриття довелося відкласти.

[Люсія Саві, кураторка виставки]:
«Мені здається, люди нетерпляче чекають тієї миті, коли можна буде вийти з дому, особливо після другого карантину, і прийти до музеїв оглянути всілякі виставки, зокрема, звісно, і виставку сумок. У музеї дуже безпечно. І вельми приємно, коли не дивишся на експонати через екран, а бачиш їх на власні очі».

Експонати надали всесвітньо відомі доми моди й бренди, серед яких Fendi, Prada й Karl Lagerfeld. Також можна побачити відомі моделі, наприклад першу сумку «Біркін» від Hermes, чи сумочки Mulberry з приватних колекцій моделей Алекси Чанг і Кейт Мосс.
Коротке посилання на цю сторінку:

Виставка «Сумки: від і до» відкривається в ЛондоніКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рікФестиваль світла прикрасив Копенгаген в останній місяць зимиШанувальники «мерседесів»: пам’ятник німецькому авто роблять у хорватському містіПрогулянка найромантичнішим садом світуМедитацію викладають учням старших класів в одній з австралійських шкілВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїМодниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у ДубаїЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюРозкішний бал-маскарад став окрасою Венеційського карнавалу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: