29.01.2024
Телеканал NTD

Масштабний фестиваль ліхтарів відкрився в Таллінні

Масштабний фестиваль ліхтарів відкрився в Таллінні

Кілька мільйонів лампочок і тисячі метрів шовку. Стільки пішло на ці дивовижні скульптури, виконані в традиційній..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Кілька мільйонів лампочок і тисячі метрів шовку. Стільки пішло на ці дивовижні скульптури, виконані в традиційній техніці китайських ліхтарів.

Різдвяний фестиваль ліхтарів проходить у Таллінні. 30 величезних експонатів розмістилися на Співочому полі. Цього року захід проходить під назвою «Країна мрій».

Від екзотичних птахів і тварин до матрьошок і Тадж-Махалу. У всій красі скульптури постають після заходу сонця.

Для жителів естонської столиці це рідкісна можливість знову побути в атмосфері невимушених вечірніх гулянь на тлі карантинних обмежень.

[гостя]:
«Я вражена. Гадала, він буде набагато меншим. У нинішній ситуації в Естонії чи інших країнах чудово мати якийсь такий захід просто неба».

[гість]:
«Не очікував побачити тут стільки людей, це чудово. Радий, що щось проводять у такий час і на вулиці».

Разом із фестивалем влаштували й різдвяний ярмарок, де можна покуштувати святкові страви й відвідати резиденцію Санта-Клауса. Усе з урахування карантинних норм.
Коротке посилання на цю сторінку:

Масштабний фестиваль ліхтарів відкрився в ТаллінніТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тишіЗберегти майстерність карбування в Марокко допомагає статус Світової спадщиниВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїЯк нещастя надихнуло мігрантку з Камеруну створити модний бренд у Лівані100-річна традиція: бій Біг-Бена ознаменує початок 2024 рокуНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомВедмеді, кобили й турки: парад М’ясопуст у чеському селіІнший погляд на кохання: «Музей розірваних стосунків» відкрився в Хорватії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: