19.09.2024
Телеканал NTD

У церквах і на площах Бейрута проходять концерти класичної музики

У церквах і на площах Бейрута проходять концерти класичної музики

У Лівані проходить Бейрутський фестиваль пісень, присвячений класичній музиці. Концерти влаштовують у церквах і на міських..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

У Лівані проходить Бейрутський фестиваль пісень, присвячений класичній музиці. Концерти влаштовують у церквах і на міських площах. На одному з них виступає відомий франко-ліванський піаніст Абдель Рахман ель Баша.

Він виконує твори Шопена й хоче музикою підтримати ліванців. Цього року їм довелося багато чого пережити, зокрема вибухи в бейрутському порту.

[глядачка]:
«Я вважаю це простором надії. Ми чекали на цю подію, особливо після двотижневої ізоляції. Зараз ми немов здійснили подорож світом. Це чудесно».

[глядач]:
«Прекрасні враження, тим паче що ми слухали піаніста Абделя Рахмана Ель Баша. Дуже хороша подія для Бейрута, який переживає важкі часи. І чудово, що попри вірус і все інше люди приходять на концерти й насолоджуються музикою».

Фестиваль триватиме до 23 грудня. У межах заходу пройде понад 20 безкоштовних концертів.
Коротке посилання на цю сторінку:

У церквах і на площах Бейрута проходять концерти класичної музикиЗаповзятливі австралійці створюють приватні парки для вигулу собакСендбординг повертається до НамібіїУ швейцарському замку відкрилася перша Всесвітня бібліотека водиНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментахКонкурс портретного живопису NTD пройшов у Нью-ЙоркуМодний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-ЙоркуВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в Марракеші10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у ЛувріСицилійський вулкан Етна приваблює туристів кільцями пари та газу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: