26.01.2024
Телеканал NTD

Першому в Південній Кореї дитинчаті панди дали ім’я

Першому в Південній Кореї дитинчаті панди дали ім'я

Перше дитинча великої панди, що народилося в Південній Кореї, дістало ім'я. Маля назвали Фу Бао, що..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Перше дитинча великої панди, що народилося в Південній Кореї, дістало ім’я. Маля назвали Фу Бао, що означає «щасливий скарб». Ім’я вибирали за допомогою голосування, у якому брало участь 50 тисяч осіб.

Фу Бао народилася в липні в зоопарку міста Йон’їн. Її батьки — 17-річна Ай Бао і 18-річний Ле Бао — прибули з Китаю чотири роки тому. Одразу після народження маля важило менш як 200 грамів, а завдовжки було всього 16 сантиметрів.

Зараз Фу Бао важить майже шість кілограмів. 28 жовтня їй виповнилося 100 днів. Пандам вибирають імена лише в такому віці, бо часто вони не виживають.

Фу Бао здорова. Вона вже самостійно сідає, і в неї ріжуться зуби. Панда житиме в Південній Кореї чотири роки. Потім її відправлять до Китаю, бо він здає рідкісних ведмедів в оренду, і все потомство належить йому.

Зоопарк розташований у розважальному комплексі «Еверленд». Він найбільший у Південній Кореї.
Коротке посилання на цю сторінку:

Першому в Південній Кореї дитинчаті панди дали ім’яЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більше

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: