24.01.2024
Телеканал NTD

У Дубаї відкрили найбільший у світі фонтан

У Дубаї відкрили найбільший у світі фонтан

У Дубаї відкрили найбільший у світі фонтан. Це підтвердили представники Книги рекордів Гіннеса. Називається фонтан «Пальма»...

Дата завантаження: 2024-04-23

video

У Дубаї відкрили найбільший у світі фонтан. Це підтвердили представники Книги рекордів Гіннеса.

Називається фонтан «Пальма». Розташований на воді біля штучного острова Пальма Джумейра.

[Гейл Сангстер, розпорядник активів]:
«Він охоплює 1300 квадратних метрів. <…> Примітно, що ми тут маємо 128 супергармат, які викидають воду на висоту до 105 метрів. Ще одна мила особливість фонтана “Пальма” — він різнокольоровий».

Мальовничий запуск нової окраси міста транслювали в режимі реального часу на весь світ. Фонтан підсвічують три тисячі світлодіодних лампочок. Освітлення струменів води змінюється не лише за кольором, але й за інтенсивністю.

Пальму першості дубайська «Пальма» забрала у «Фонтана веселки», що в Південній Кореї.

[Гейл Сангстер, розпорядник активів]:
«Це ще один внесок у туристичну галузь, яка наразі відновлюється після ситуації з ковідом. Але це також чудова цікавинка для місцевих жителів і їхніх родичів та друзів, які приїжджають з інших країн».

«Пальма» — поки єдиний кольоровий фонтан у Дубаї. Він працюватиме цілий рік.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Дубаї відкрили найбільший у світі фонтанДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»У Парижі відновили легендарний забіг офіціантівЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеКішки пройшли подіумом на Тижні моди в Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: